λάρι-κινγκ-πώς-μοίρασε-τα-εκατομμύρια-621652
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 12.02.2021 | 15:50

Λάρι Κινγκ: Πώς μοίρασε τα εκατομμύρια της περιουσίας του

Λάρι Κινγκ: Πώς μοίρασε τα εκατομμύρια της περιουσίας του

Ο Λάρι Κινγκ ήθελε να διασφαλίσει ότι τα παιδιά του θα μοιραστούν την περιουσία του μετά τον θάνατό του.

Στην χειρόγραφη διαθήκη του, ο διάσημος παρουσιαστής είχε ζητήσει να μοιραστεί η περιουσία του ισότιμα μεταξύ των πέντε παιδιών του: τον 59χρονο γιο του Λάρι Κινγκ τζούνιορ, τον 20χρονο Κάνον και τον 21χρονο Τσανς, αλλά και στα αείμνηστα παιδιά του, Άντι και Κάια.

«Αυτή είναι η τελευταία μου διαθήκη» ανέφερε το έγγραφο. «Θα πρέπει να αντικαταστήσει όλα τα προηγούμενα έγγραφα. Σε περίπτωση θανάτου μου, οποιαδήποτε μέρα μετά την παραπάνω ημερομηνία, θέλω το 100% των κεφαλαίων μου να κατανεμηθούν ισάξια στα παιδιά μου Άντι, Κάια, Λάρι τζούνιορ, Τσανς και Κάνον».

Το έγγραφο είχε ημερομηνία 17 Οκτωβρίου 2019 – δύο μήνες μετά την υποβολή διαζυγίου από την έβδομη σύζυγό του, Σον Σάουθγουικ Κινγκ. Η διαθήκη γράφτηκε επίσης, λιγότερο από έναν χρόνο προτού τα παιδιά του Άντι και Κάια πεθάνουν με διαφορά 23 ημερών ο ένας από τον άλλον το καλοκαίρι του 2020. Σύμφωνα με τα έγγραφα, η περιουσία του Λάρι Κινγκ ανέρχεται στα 2 εκατομμύρια δολάρια.

Υπενθυμίζεται ότι ο Λάρι Κινγκ πέθανε στις 23 Ιανουαρίου σε ηλικία 87 ετών στο ιατρικό κέντρο Cedars Sinai στο Λος Άντζελες. Ο θάνατός του ήρθε αφότου βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό τον Δεκέμβριο, οδηγώντας τον σε νοσηλεία. Μετά τον θάνατό του, η τελευταία του σύζυγος, η 61χρονη Σάουγουικ Κινγκ, δήλωσε πως ο παρουσιαστής πέθανε από μόλυνση από σηψαιμία, «άσχετη» με την διάγνωση του κορωνοϊού.

«Ήταν μία μόλυνση, ήταν σηψαιμία» είπε στο Entertainment Tonight. «Ήταν έτοιμος να φύγει, μπορώ να σας το πω αυτό. Ξέρετε, δεν ήθελε ουσιαστικά ποτέ να πεθάνει, αλλά το μικρό γλυκό του σώμα, είχε χτυπηθεί τόσες πολλές φορές από τόσα πολλά πράγματα και μόλις ακούσαμε την λέξη κορωνοϊός, σοκαριστήκαμε. Τον νίκησε όμως, πληρώνοντας βέβαια και ένα τίμημα και στην συνέχεια μια άσχετη μόλυνση ήταν αυτή που τον σκότωσε, αλλά δεν έπεσε εύκολα».