Οι ιδιοκτήτες του φούρνου Σταματάκη στα Χανιά αποφάσισαν να φτιάξουν μια λαγάνα τεραστίων διαστάσεων, κλέβοντας πραγματικά τις εντυπώσεις.
Όπως είπαν στο Flashnews.gr η λαγάνα – γίγας πλησιάζει σε βάρος τα 100 κιλά ενώ για να την παρασκευάσουν χρειάστηκε να χρησιμοποιήσουν 50 κιλά αλεύρι!
Η λαγάνα που γράφει πάνω με σουσάμι “Καλή Σαρακοστή” θα μπει στη βιτρίνα του φούρνου. Να σημειώσουμε ότι είναι η δεύτερη φορά που ο φούρνος Σταματάκη στις Βρύσες φτιάχνει και με επιτυχία τεράστια λαγάνα όπως είπαν “για το καλό!”
Aftodioikisi News
Η aftodioikisi.gr είναι η βασική Διαδικτυακή πύλη για τους ΟΤΑ, το Δημόσιο και την Εργασία στην Ελλάδα, λειτουργώντας από τον Απρίλιο του 2008 ως πηγή έγκυρης και συνεχούς ροής ενημέρωσης με ειδήσεις και θέματα από το χώρο της Αυτοδιοίκησης, της Δημόσιας Διοίκησης, της Εργασίας, της Ασφάλισης αλλά και γενικότερης επικαιρότητας από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Τον Μάιο του 2010, μόλις δύο χρόνια μετά την έναρξη της λειτουργίας της τιμήθηκε με το δημοσιογραφικό Βραβείο Μπότση. Παράλληλα, αποτελεί κόμβο αμφίδρομης επικοινωνίας μεταξύ πολιτικών, αιρετών της Αυτοδιοίκησης αλλά και επιχειρηματιών με τους πολίτες και τους εργαζόμενους στο δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, ενώ λειτουργεί ως δίαυλος διαδραστικής ενημέρωσης και επικοινωνίας μεταξύ της Περιφέρειας και του Κέντρου. Καθημερινά δέχεται εκατοντάδες χιλιάδες επισκέψεις από εργαζόμενους στο δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, πολιτικούς, αιρετούς της Αυτοδιοίκησης, επιχειρηματίες και, κυρίως, πολίτες που ενδιαφέρονται για τοπικά, εργασιακά, ασφαλιστικά αλλά και για γενικότερα θέματα της επικαιρότητας.
Ενημερωθείτε πρώτοι για ειδήσεις και θέματα από το χώρο της Αυτοδιοίκησης, της δημόσιας διοίκησης, της εργασίας, της ασφάλισης αλλά και γενικότερης επικαιρότητας από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο!