Λ. Καρρέρ: Δεν ισχύουν τα όσα τραγικά γράφονται για την υγεία του Δάκη - Aftodioikisi.gr
Τρίτη
9
Αύγουστος
Back

Λ. Καρρέρ: Δεν ισχύουν τα όσα τραγικά γράφονται για την υγεία του Δάκη

Η δημοσιογράφος και σύζυγος του Μίμη Πλέσσα, Λουκίλα Καρρέρ διέψευσε τα όσα γράφονται για την υγεία του Δάκη, με αφορμή την ανάρτηση του χορογράφου Τάκη Σαγιώρ.

«Όταν ένας άνθρωπος είναι για σένα φίλος ζωής, έχεις μια σχέση ζωής, είναι το καθημερινό σου τηλεφώνημα για πάνω από τριάντα χρόνια, δεν μπορείς να βγεις να πεις τόσο προσωπικά δεδομένα. Αν ήθελα, τα τελευταία 4μιση χρόνια που δίνει μια μάχη και αυτό το λέω γιατί ο ίδιος το ομολόγησε, θα έβγαινα κάθε μέρα και θα μιλούσα για αυτό. Για όνομα του Θεού!», είπε αρχικά η σύζυγος του.

«Αυτό που θα πω είναι ότι οι πραγματικοί φίλοι και ευτυχώς έχει τέτοιους ανθρώπους που είναι ουσιαστικά δίπλα του, όχι περιγράφοντας τι βλέπουν μέσα από μια κλειδαρότρυπα, αλλά έχει δώσει ο ίδιος το κλειδί της ψυχής του, του σπιτιού και της καρδιάς του και μας έχει τιμήσει με την φιλία του δεν χρειάζεται να περιγράψουμε τι συμβαίνει μέσα στο δωμάτιο», συνέχισε.

«Αυτοί που τον αγαπούν σιωπούν, σέβονται, προσεύχονται και βοηθούν ουσιαστικά. Δεν ισχύουν τα όσα τραγικά γράφονται για την υγεία του Δάκη. Παίρνει ο ίδιος τηλέφωνο αυτούς που θέλει. Βεβαίως δίνει μια μάχη, αλλιώς θα τον έβλεπες σε συναυλίες. Δίνει αυτή τη μάχη με αξιοπρέπεια. Τον ξέρω χρόνια τον Τάκη, δεν γνωρίζω πόσο φίλος είναι με τον Δάκη. Δεν σχολιάζω τη συγκεκριμένη δήλωση, αλλά όλα τα δημοσιεύματα που είδα στο διαδίκτυο. Δεν ισχύει τίποτα», κατέληξε.
ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!