κυκλοφοριακές-ρυθμίσεις-και-δύο-πορε-442532
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 05.10.2019 | 09:21

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και δύο πορείες για την επίσκεψη Πομπέο στην Αθήνα

Σε κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο της Αθήνας προχωρά η Τροχαία το πρωί του Σαββάτου, λόγω των μετακινήσεων του υπουργού Εξωτερικών των ΗΠΑ, Μάικ Πομπέο, ο οποίος πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη στην Αθήνα.

Ο κ. Πομπέο θα συναντηθεί με τον Κυριάκο Μητσοτάκη στις 10:30, ενώ μια ώρα περίπου αργότερα, δηλαδή στις 11:25, θα έχει συνάντηση με τον υπουργό Εξωτερικών, Νίκο Δένδια. Παράλληλα, λόγω της επίσκεψης του Μάικ Πομπέο στην Ελλάδα, θα πραγματοποιηθούν δύο συγκεντρώσεις, ενώ επί ποδός θα βρίσκονται πάνω από 1.000 αστυνομικοί.

Πορείες για την επίσκεψη Πομπέο

Στις 12 το μεσημέρι το ΚΚΕ καλεί σε συγκέντρωση στο Σύνταγμα με σύνθημα Pompeo Go Home με τους διαδηλωτές να πραγματοποιούν στη συνέχεια πορεία στην πρεσβεία των ΗΠΑ στη Βασιλίσσης Σοφίας.

Την ίδια ώρα κόμματα και συλλογικότητες της εξωκοινοβουλευτικής Αριστεράς (ΑΝΤΑΡΣΥΑ, ΛΑ.Ε., ΚΚΕ (μ-λ), ΟΚΔΕ, ΚΕΕΡΦΑ, Σ.Φ.Ε.Α κ.ά) καλούν σε συγκέντρωση στα Προπύλαια. Στις ανακοινώσεις τους αντιδρούν στην αμυντική συμφωνία της Κυβέρνησης με τις ΗΠΑ για τις βάσεις, και υπογραμμίζουν μεταξύ άλλων πως πρόκειται για μια συμφωνία αορίστου χρόνου για τις «βάσεις του θανάτου» χωρίς ημερομηνία λήξης, που μπορεί να ακυρωθεί μόνο εάν καταγγελθεί από κάποια πλευρά.