κρήτη-μαθητής-λυκείου-πήγε-σχολείο-με-153232
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 23.04.2019 | 08:57

Κρήτη: Μαθητής Λυκείου πήγε σχολείο με ΙΧ -Πάρκαρε, μπήκε και κοιμήθηκε

Ακούστε το άρθρο
Προσθήκη του aftodioikisi.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Μαθητής Λυκείου στην Κρήτη αποφάσισε να πάει στο σχολείο με το πολυτελές αυτοκίνητο, προγανώς του πατέρα του.

Ο νεαρός από τη Μεσαρά, ο οποίος δεν διαθέτει δίπλωμα οδήγησης, κάτι που προφανώς δεν τον απασχόλησε καθόλου, οδήγησε από το σπίτι του στο σχολείο και πάρκαρε όπως όπως το ακριβό ΙΧ έξω από το σχολικό κτίριο. Στη συνέχεια μπήκε στην τάξη για να… κοιμηθεί.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το τοπικό μέσο, candiadoc, λίγο αργότερα εργαζόμενοι στο δήμο έξω από το προαύλιο, αναζητούσαν τον ιδιοκτήτη της Mercedesς, η οποία και εμπόδιζε τις εργασίες τους. Τελικά, τον εντόπισαν μέσα στην τάξη να κοιμάται του καλού καιρού.

Οι υπεύθυνοι του σχολείου τον ξύπνησαν και ο μαθητής βγήκε να μετακινήσει το όχημα. Το περιστατικό φαίνεται πως σημειώθηκε την Παρασκευή, τελευταία μέρα πριν ξεκινήσουν οι διακοπές του Πάσχα.

Κώστας Παναγιωτάκης

O Κώστας Παναγιωτάκης, πτυχιούχος του τμήματος Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του ΕΚΠΑ, είναι δημοσιογράφος, μέλος της ΕΣΗΕΑ, με εμπειρία άνω των 20 ετών στο αυτοδιοικητικό & πολιτικό ρεπορτάζ. Τα τελευταία χρόνια κατέχει θέσεις ευθύνης σε Μέσα τοπικής και πανελλαδικής εμβέλειας. http://www.linkedin.com/in/kostas-panagiotakis-45333141b