ΡΟΗ
προηγ επομ

Κρήτη: Επικίνδυνο φανάρι κοντά σε σχολείο – Ανάβει πράσινο για οχήματα και πεζούς

Αρκετά επικίνδυνο για τους μαθητές-τριες είναι το φανάρι που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Κονδυλάκη και ΕΟΚ, στο Ηράκλειο Κρήτης

Ο λόγος αφορά στο γεγονός ότι ανάβει ταυτόχρονα πράσινο τόσο το φανάρι για τους οδηγούς που θέλουν να στρίψουν δεξιά από την Κονδυλάκη προς την ΕΟΚ, όσο και το φανάρι των πεζών ακριβώς πάνω στη στροφή επί της ΕΟΚ.

Διερχόμενος οδηγός δήλωσε στο neakriti.gr ότι λίγο έλειψε να χτυπήσει μαθήτρια όταν με το αυτοκίνητό του έστριψε από την Κονδυλάκη δεξιά προς την ΕΟΚ, ενώ την ίδια ώρα η ανυποψίαστη μαθήτρια διέσχιζε το φανάρι των πεζών. Όπως μάλιστα παραδέχτηκε, της έβαλε τις φωνές, όταν το κορίτσι αμήχανο του έδειχνε το φανάρι των πεζών που άναβε επίσης πράσινο.

Πρόκειται για ένα άκρως επικίνδυνο σημείο αν αναλογιστεί κανείς ότι τόσο οι διερχόμενοι οδηγοί όσο και οι πεζοί δεν έχουν ορατότητα μεταξύ τους. Ιδιαίτερα τις ώρες προσέλευσης και αποχώρησης από τα σχολεία της περιοχής το πρόβλημα αυξάνεται. Ας το δουν οι αρμόδιοι πριν γίνει κάποιο ατύχημα.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΚΡΗΤΗ, ΟΧΗΜΑΤΑ, ΦΑΝΑΡΙ, ΠΡΑΣΙΝΟ, ΠΕΖΟΥΣ, ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!