κρήτη-ελεύθερος-με-όρους-ο-γιατρός-που-322987
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 25.09.2018 | 15:26

Κρήτη: Ελεύθερος με όρους ο γιατρός που αυνανιζόταν ενώ εξέταζε ασθενή

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε ο 55χρονος γιατρός από τον Άγιο Νικόλαο που κατηγορείται για … ανάρμοστη συμπεριφορά κατά τη διάρκεια της εξέτασης μιας 25χρονης ασθενούς του. Του επιβλήθηκε απαγόρευση εξόδου από την χώρα και εμφάνιση στο αστυνομικό τμήμα. Μετά τη σύλληψή του που ακολούθησε την καταγγελία της 25χρονης, κι άλλες γυναίκες προχώρησαν σε ανάλογες καταγγελίες σε βάρος του.

Ο ίδιος ισχυρίζεται ότι ήταν με την συναίνεσή τους ό,τι έγινε δεν κατάλαβε ποτέ ότι τις προσέβαλε καθώς ένιωσε ότι ήταν αμοιβαίο!

Την ίδια στιγμή η δικηγόρος κ. Μαρίνα Παναγιωτάκη δήλωσε σήμερα ενώπιον του τακτικού ανακριτή Λασιθίου παράσταση πολιτικής αγωγής για τέσσερις κοπέλες από τις δέκα που έχουν εμφανιστεί μέχρι σήμερα σύμφωνα με πληροφορίες υπέβαλαν αίτηση για δημοσιοποίηση των στοιχείων του και της φωτογραφίας του με σχετική διάταξη καθώς πιστεύεται ότι η υπό διερεύνηση έχει βάθος.

Με αίτησή τους ζητούν ακόμα την αναστολή της άδειας λειτουργίας του ως ιατρού ενώ θα απευθυνθούν και στον ιατρικό σύλλογο προκειμένου να ζητήσουν τον πειθαρχικό του έλεγχο.

Η ίδια προτρέπει τις κοπέλες που έπεσαν θύματα της ανάρμοστης συμπεριφοράς του κατηγορουμένου να μιλήσουν προκειμένου να λυτρωθούν όπως είπε χαρακτηριστικά.