κρήτη-χαμός-στις-διακοπές-20χρονης-με-τ-1036903
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 22.06.2022 | 10:44

Κρήτη: Χαμός στις διακοπές 20χρονης με τον 65χρονο φίλο της

Μαλλιά κουβάρια έγινε μία νεαρή Βρετανή με τον ηλικιωμένο φίλο της, κατά τη διάρκεια των διακοπών τους στη Σητεία και την Κρήτη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ενώ το ζευγάρι απολάμβανε μαγευτικές στιγμές στην ειδυλλιακή Σητεία ο άνδρας ένιωσε την ανάγκη να ενημερώσει την νεαρή φίλη του ότι επιθυμεί να μείνουν για πάντα στην Κρήτη και ότι δεν θέλει να επιστρέψουν ποτέ πίσω στην πατρίδα τους, την Μεγάλη Βρετανία.

Στο άκουσμα ότι δεν θα ξαναδεί ποτέ τους δικούς της στην πατρίδα της, η νεαρή Βρετανή αντέδρασε κι εκείνος άρχισε να την βρίζει και να την απειλεί ενώ ταυτόχρονα της πήρε και όλες τις τραπεζικές της κάρτες ώστε να μην μπορεί να «δραπευτεύσει» μακριά του αναζητώντας την ελευθερία της.

Πρόκειται για ζευγάρι με τεράστια διαφορά ηλικίας και συγκεκριμένα η νεαρή είναι 20 χρονών ενώ ο φίλος της 65. Εν συνεχεία, άγνωστο πώς, η 20χρονη κατάφερε να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με τους δικούς της στην Μεγάλη Βρετανία. Εκείνοι με την σειρά τους ενημέρωσαν το Προξενείο της Μεγάλης Βρετανίας στην Ελλάδα και το Προξενείο ενημέρωσε το Αστυνομικό Τμήμα Σητείας.

Σύμφωνα με το cretapost.gr, με ταχύτατες διαδικασίες οι αστυνομικοί εντόπισαν και συνέλαβαν τον 65χρονο άνδρα ενώ εις βάρος του σχηματίστηκε και δικογραφία. Η 20χρονη σε κατάσταση έντονου άγχους και στρες παραπέμφθηκε να εξεταστεί από ψυχολόγο.