Κρήτη: Αστυνομικός πήγε για μπάνιο και έπιασε καταζητούμενο – Τραυματίστηκε στη συμπλοκή
Στη σύλληψη ενός Ολλανδού υπηκόου που αναζητούνταν από τις Αρχές, καθώς είχε διαφύγει από νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν, οδήγησε η άμεση αντίδραση αστυνομικού εκτός υπηρεσίας στο Ηράκλειο της Κρήτης.
Το περιστατικό σημειώθηκε το απόγευμα της Τρίτης (18/8), στις εκβολές του Αλμυρού ποταμού, στον Δήμο Μαλεβιζίου.
Ο αστυνομικός του Α΄ Αστυνομικού Τμήματος βρισκόταν στην περιοχή για μπάνιο, όταν αντιλήφθηκε έναν άνδρα και τον αναγνώρισε ως το πρόσωπο που αναζητούσαν τις προηγούμενες ώρες οι Αρχές.
Χωρίς να βρίσκεται σε υπηρεσία, επιχείρησε να τον ακινητοποιήσει, ενώ παράλληλα επικοινώνησε με τους συναδέλφους του ζητώντας ενισχύσεις.
Σύμφωνα με το ekriti.gr, ο καταζητούμενος προέβαλε σθεναρή αντίσταση, με αποτέλεσμα να ακολουθήσει συμπλοκή και ο αστυνομικός να τραυματιστεί.
Ο τραυματισμός του, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, αναμένεται να τον κρατήσει εκτός υπηρεσίας για κάποιο χρονικό διάστημα.
Λίγο αργότερα έφτασαν στο σημείο αστυνομικές δυνάμεις, οι οποίες κατάφεραν να ακινητοποιήσουν οριστικά και να συλλάβουν τον Ολλανδό.
Προτεινόμενα άρθρα
19.08.2026 | 11:01
19.08.2026 | 10:01






