κουτσόπουλος-κοντιζάς-ιωαννίδης-η-πρ-718928
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 25.05.2021 | 14:46

Κουτσόπουλος, Κοντιζάς, Ιωαννίδης: Η πρόταση – μαμούθ από την Ατζούν Μίντια

To «MasterChef 5» οδεύει προς την ολοκλήρωση και, παρά τον δριμύ ανταγωνισμό, κρατάει αμείωτο το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού, μια επιτυχία που πιστώνεται σε μεγάλο βαθμό στη χημεία των τριών κριτών, του Λεωνίδα Κουτσόπουλου, του Πάνου Ιωαννίδη και του Σωτήρη Κοντιζά.

Η επιτυχία του «MasterChef 5», όπως ήταν φυσικό, άνοιξε την όρεξη και των άλλων τηλεοπτικών σταθμών, που καλοβλέπουν το ενδεχόμενο να εντάξουν στο πρόγραμμά τους αντίστοιχα shows.

Πρώτου και καλύτερου του Σκάι που θέλει να εκμεταλλευτεί την εμπειρία της Ατζούν Μίντια, της εταιρείας πίσω από το «Survivor», στον τομέα των reality.

Τα project που βρίσκονται στα σκαριά λοιπόν για την επόμενη σεζόν είναι το «Κάτι ψήνεται» και -πιο σημαντικό- το «TopChef» από το οποίο ξεκίνησε την τηλεοπτική καριέρα του ο Πάνος Ιωαννίδης, όταν τα δικαιώματα της εκπομπής είχε ο ΑΝΤ1.

Ο Ατζούν Ιλίτζαλι θα ήθελε για το «TopChef» την τριάδα Κουτσόπουλου, Ιωαννίδη, Κοντιζά και γι’ αυτό στέλεχος της Ατζούν Μίντια στην Αθήνα επικοινώνησε με τους τρεις σεφ και τους πρότεινε να αλλάξουν τηλεοπτική στέγη έναντι αδράς αμοιβής.

Οι πηγές του δημοσιογράφου Αλέξη Μίχα, ο οποίος έδωσε την είδηση σήμερα στο «Πρωινό» μιλάνε για ποσό πολλαπλάσιο των αμοιβών των τριών σεφ στο Star.

Η διερευνητική πρόταση, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, έπεσε στο κενό, όμως, ο Ατζούν λέγεται ότι θα επανέλθει με βελτιωμένη προσφορά.

Στο μεταξύ, σύμφωνα με δηλώσεις του Πάνου Ιωαννίδη πριν από μερικές ημέρες, οι συζητήσεις για το «MasterChef 6» είναι σε πλήρη εξέλιξη.