κορυδαλλός-κλείδωσαν-διευθύντρια-μέ-323327
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 04.01.2022 | 12:13

Κορυδαλλός: Κλείδωσαν διευθύντρια μέσα σε λύκειο για να κάνουν κατάληψη

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε στον Κορυδαλλό, όταν άγνωστοι κλείδωσαν τη διευθύντρια του 3ου Γενικού Λυκείου στο εσωτερικό του συγκροτήματος, προκειμένου να γίνει κατάληψη.

Όλα έγιναν, όπως αποκαλύπτει το iefimerida.gr, στις 16 Δεκεμβρίου. Γύρω στις οκτώ και μισή το πρωί, άγνωστοι είχαν τοποθετήσει παγκάκια μπροστά στην εξωτερική πόρτα του προαύλιου χώρου του λυκείου, με αποτέλεσμα η διευθύντρια να μην μπορεί να μπει στο κτίριο.

Στη συνέχεια η καθηγήτρια κατάφερε να μπει από άλλη πόρτα, εκμεταλλευόμενη την είσοδο του 8ου Γυμνασίου, που συνορεύει με το Λύκειο. Όμως για κακή της τύχη διαπίστωσε πως άγνωστα άτομα είχαν κλειδώσει την κεντρική πόρτα του κτιρίου. Η ίδια τότε αναγκάστηκε να ενημερώσει την ΕΛ.ΑΣ. και στο σημείο έφτασαν αστυνομικοί της άμεσης δράσης οι οποίοι κατάφεραν να την απεγκλωβίσουν.

Σύμφωνα με τα όσα διαπίστωσαν οι αστυνομικοί οι άγνωστοι είχαν κλειδώσει το σχολείο με μία συρμάτινη κλειδαριά που ασφαλίζουν ποδήλατο και στόχος τους ήταν να κάνουν κατάληψη. Μετά την κατάθεσή της στις αρχές η διευθύντρια δεν ζήτησε την ποινική δίωξη των δραστών, ενώ άγνωστο παραμένει αν ήταν μαθητές ή εξωσχολικοί.