κορωπί-22-ζευγάρια-εξαπατήθηκαν-από-ιδι-1300543
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 20.10.2024 | 10:58

Κορωπί: 22 ζευγάρια εξαπατήθηκαν από ιδιοκτήτρια κέντρου εκδηλώσεων

Ακούστε το άρθρο
Προσθήκη του aftodioikisi.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Μεγάλη απάτη σε βάρος 22 ζευγαριών έστησε ιδιοκτήτρια κέντρου εκδηλώσεων.

Γνωστό κέντρο εκδηλώσεων στην περιοχή του Κορωπίου, το οποίο σύμφωνα με την μήνυση που έχει υποβληθεί σε βάρος της ιδιοκτήτριας, δεν διέθετε άδεια λειτουργίας, έταζε διεξαγωγή γάμου σε μελλόνυμφους, αποσπώντας τους χρηματικά ποσά χιλιάδων ευρώ.

Η ιδιοκτήτρια έταζε γαμήλιες τελετές και εκδηλώσεις σε σφραγισμένο κτήμα στο Κορωπί, έπαιρνε όλα τα λεφτά προκαταβολικά από τα ανυποψίαστα ζευγάρια, αλλά το μυστήριο δεν γινόταν ποτέ.

Πώς αποκαλύφθηκε το περιστατικό

Σύμφωνα με πληροφορίες, κάποια στιγμή γινόταν γάμος και βάφτιση και είχε ένα φουσκωτό για να παίζουν τα παιδιά. Κάτι έγινε με το φουσκωτό με τον αέρα που είχε στο Κορωπί με αποτέλεσμα να τραυματιστούν τρία 5χρονα.

Όταν ήρθε η αστυνομία, διαπιστώθηκε ότι δεν είχε άδεια το συγκεκριμένο κέντρο. Η ιδιοκτήτρια μέχρι και αυτή την ώρα είναι άφαντη.

Aftodioikisi News

Η aftodioikisi.gr είναι η βασική Διαδικτυακή πύλη για τους ΟΤΑ, το Δημόσιο και την Εργασία στην Ελλάδα, λειτουργώντας από τον Απρίλιο του 2008 ως πηγή έγκυρης και συνεχούς ροής ενημέρωσης με ειδήσεις και θέματα από το χώρο της Αυτοδιοίκησης, της Δημόσιας Διοίκησης, της Εργασίας, της Ασφάλισης αλλά και γενικότερης επικαιρότητας από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Τον Μάιο του 2010, μόλις δύο χρόνια μετά την έναρξη της λειτουργίας της τιμήθηκε με το δημοσιογραφικό Βραβείο Μπότση. Παράλληλα, αποτελεί κόμβο αμφίδρομης επικοινωνίας μεταξύ πολιτικών, αιρετών της Αυτοδιοίκησης αλλά και επιχειρηματιών με τους πολίτες και τους εργαζόμενους στο δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, ενώ λειτουργεί ως δίαυλος διαδραστικής ενημέρωσης και επικοινωνίας μεταξύ της Περιφέρειας και του Κέντρου. Καθημερινά δέχεται εκατοντάδες χιλιάδες επισκέψεις από εργαζόμενους στο δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, πολιτικούς, αιρετούς της Αυτοδιοίκησης, επιχειρηματίες και, κυρίως, πολίτες που ενδιαφέρονται για τοπικά, εργασιακά, ασφαλιστικά αλλά και για γενικότερα θέματα της επικαιρότητας.