κορωνοπάρτι-με-πρόστιμο-100-000-ευρώ-842030
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 12.08.2021 | 21:47

Κορωνοπάρτι με… πρόστιμο 100.000 ευρώ

Ακούστε το άρθρο
Προσθήκη του aftodioikisi.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Τσουχτερά πρόστιμα της τάξης των 50.000 ευρώ (έκαστο) επέβαλαν οι αστυνομικές αρχές της Πάτμου, σε έφοδο που έκαναν σήμερα τα ξημερώματα σε δύο σπίτια στο νησί της Πάτμου.

Σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε η Αστυνομία, στο πρώτο σπίτι, εντοπίστηκαν να συμμετέχουν και να διασκεδάζουν 45 άτομα, ενώ στο δεύτερο 80 έως 85 άτομα, γεγονός το οποίο καταγγέλθηκε στην ΕΛΑΣ και στη συνέχεια υπήρξε παρέμβαση από τα στελέχη του τοπικού αστυνομικού τμήματος του νησιού.

Για την διαδικασία που ακολούθησαν οι αστυνομικοί, ενημερώθηκε και ο αρμόδιος Εισαγγελέας της Κω στην περιοχή που έδωσε το «πράσινο φως» για να προχωρήσει η διαδικασία, αφού προηγουμένως οι αστυνομικοί διαπίστωσαν παραβάσεις σε σχέση με τον αριθμό ατόμων και με τα όσα προβλέπουν οι διατάξεις περί τήρησης των μέτρων αποφυγής και διάδοσης της πανδημίας.

Πηγή: rodiaki.gr