κορωνοϊός-κατερίνη-ξηλώνουν-μέχρι-κ-751605
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 20.03.2020 | 13:44

Κορωνοϊός – Κατερίνη: Ξηλώνουν μέχρι και τα παγκάκια από τις πλατείες (φωτο)

Απίστευτες εικόνες στην Κατερίνη όπου συνεργεία του δήμου ξηλώνουν από το πρωί τα παγκάκια στις πλατείες για να μην συνωστίζονται οι ηλικιωμένοι.

katerini1

Ο πρωθυπουργός, οι γιατροί και όσοι συμμετέχουν στη τιτάνια προσπάθεια που καταβάλλεται τα τελευταία 24ωρα προκειμένου να περιοριστούν οι μετακινήσεις και οι συναθροίσεις των πολιτών λόγω της εξάπλωσης της πανδημίας του κορωνοϊού επισημαίνουν σε κάθε ευκαιρία με ατράνταχτα επιχειρήματα το ποσό σημαντικό είναι να μένουμε σπίτι. Παρ’ όλα αυτά, υπάρχει κόσμος που συνεχίζει να αγνοεί τις εκκλήσεις, αδιαφορώντας, ο καθένας για τον δικό του λόγο, για την προστασία της δημόσιας υγείας.

katerini2

Γι’ αυτό ορισμένοι δήμοι στην Αθήνα αλλά και σε ολόκληρη την επικράτεια παίρνουν από μόνοι τους μέτρα προκειμένου να αναγκάσουν ειδικά τις ευπαθείς ομάδες να μένουν στο σπίτι, φτάνοντας μάλιστα στο σημείο να ξηλώνουν από στεφάνια σε μπασκέτες μέχρι παγκάκια σε πλατείες, όπως έκανε ο δήμαρχος Κατερίνης, Κώστας Κουκουδήμος και μπορείτε να δείτε στο σχετικό φωτογραφικό υλικό.

katerini3

Σήμερα λοιπόν το πρωί συνεργεία του δήμου πήγαν στην πλατεία της Κατερίνης και άρχισαν να ξηλώνουν τα παγκάκια καθώς διαπιστώθηκε ότι αρκετοί είναι αυτοί που δεν συμμορφώνονται με τις υποδείξεις και αντί να περιοριστούν στο σπίτι τους, γεμίζουν τις πλατείες βάζοντας σε κίνδυνο την υγεία τους και την υγεία των συμπολιτών τους.