Κόρινθος: Εξώδικο κατοίκων στον ΑΚΤΟΡΑ για τα μπάζα στη Διώρυγα
Εξώδικο κατά της εταιρείας ΑΚΤΩΡ απέστειλαν κάτοικοι της περιοχής, διαμαρτυρόμενοι για τα βουνα από μπάζα που έχουν συγκεντρωθεί δίπλα στη Διώρυγα Κορίνθου.
Συμφωνα με το loutrakiblog, ένας Πολιτιστικός και Εξωραϊστικός Σύλλογος , ιδιώτες κάτοικοι της περιοχής και μια εταιρεία με μεγάλο κύκλο εργασιών, δια του πληρεξουσίου τους δικηγόρου κ. Ανδρέα Βαγγόπουλου, απέστειλαν εξώδικη διαμαρτυρία, ενώπιον παντός αρμοδίου Δικαστηρίου και πάσης αρχής κατά της εταιρείας ΑΚΤΩΡ, διαμαρτυρόμενοι για την απόθεση χιλιάδων κυβικών πλεοναζόντων υλικών εκσκαφής (μπάζα) δίπλα στη Διώρυγα Κορίνθου.
Οπως αναφέρουν στο εξώδικο προς την εταιρεία «παραβιάζοντας τις συμβατικές σας υποχρεώσεις, έχετε εναποθέσει σε αντίθεση με την Μελέτη Περιβαντολλογικής Αποκατάστασης, την οποία υποβάλλατε, όγκους προερχόμενους από προϊόντα εκσκαφής, ύψους έως και 70 μέτρων, από το έργο το οποίο εκτελείτε στα πρανή της Διώρυγος της Κορίνθου από την πλευρά την Πελοποννήσου.»
Προτεινόμενα άρθρα






