κολωνός-μίχος-διαχειριστής-του-blindchat-1080066
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 24.10.2022 | 19:20

Κολωνός – Μίχος: Διαχειριστής του Blindchat

Ολοένα και περισσότερα τα καινούρια στοιχεία που παρουσιάζονται στην υπόθεση μαστροπείας της άτυχη 12χρονης από τον Κολωνό. Στο κινητού του 53χρονου Μίχου, βρέθηκε η εφαρμογή Blindchat, όπου φέρεται να συνομιλεί ο ίδιος ως η ”12χρονη”, κλείνοντας ραντεβού με τους υποψήφιους πελάτες. 

Τα στελέχη της ελληνικής αστυνομίας δηλώνουν πλέον με βεβαιότητα πως η εκπόρνευση του ανήλικου παιδιού ξεκινά με τον 53χρονο κατηγορούμενο. Οι αρχές βέβαια απορούν για το πώς ο 53χρονος άνδρας γνώριζε να χειρίζεται τόσο καλά τις εφαρμογές και τα ψεύτικα προφίλ που είχε δημιουργήσει.

Στο μεταξύ, η 12χρονη αναμένεται να δώσει νέα κατάθεση μέσα στο επόμενο διάστημα, όπου και θα κληθεί να αναγνωρίσει 4 με 5 υπόπτους. Επίσης οι αστυνομικοί θα δείξουν στην 12χρονη και φωτογραφίες από τον οίκο ανοχής κοντά στην Ιερά Οδό.

Παράλληλα, στο στόχαστρο των αστυνομικών μπήκε και ο 39χρονος άντρας που είχε υποστηρίξει πως είχε ενημερώσει τις Αρχές όταν αντιλήφθηκε πως είχε συνομιλήσει με την ανήλικη. Στο… μικροσκόπιο των αρχών βρέθηκε διότι έπειτα από έρευνες που έγιναν στα τηλεφωνικά κέντρα της Άμεσης Δράσης, στου Ανηλίκων και της Δίωξης του Ηλεκτρονικού Εγκλήματος δεν υπήρξαν ποτέ συνομιλίες του άντρα που να καταγγέλλουν το περιστατικό.