κολωνός-ελεύθερος-με-περιοριστικούς-1096847
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 23.11.2022 | 12:52

Κολωνός: Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο 39χρονος που είχε φωτογραφίες της 12χρονης

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε μετά την απολογία του ο 39χρονος που κατηγορείται για παιδική πορνογραφία, σχετικά με την υπόθεση βιασμού και σεξουαλικής κακοποίησης της 12χρονης από τον Κολωνό.

Συγκεκριμένα με σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέα επιβλήθηκαν στον κατηγορούμενο οι περιοριστικοί όροι της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, της εμφάνισης σε ΑΤ της περιοχής του 3 φορές το μήνα και της εγγύησης 5.000 ευρώ.

Ο κατηγορούμενος ενεπλάκη διότι στην κατοχή του βρέθηκαν φωτογραφίες της 12χρονης κοπέλας, που του είχαν σταλεί διαδικτυακά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 39χρονος κατηγορούμενος, ο οποίος δραστηριοποιείται στον τομέα της πληροφορικής, αρνήθηκε την κατηγορία της παιδικής πορνογραφίας που του αποδίδεται.

Ενώπιον της ανακρίτριας, κατά τις ίδιες πηγές, υποστήριξε ότι από ένα προφίλ με γυναικείο όνομα, το οποίο δεν ήταν της 12χρονης, μέσω της εφαρμογής viber, του εστάλησαν φωτογραφίες.

Οπως ανέφερε, επειδή κάτι υποψιάστηκε, ζητούσε φορτικά να αποσαφηνιστεί η ηλικία της, διότι η ίδια είχε αναφέρει ότι ήταν 17 ετών και ζήτησε τις φωτογραφίες για να ταυτοποιήσει το πρόσωπο με το οποίο μιλάει και την ηλικία του.

Κατά τις ίδιες πηγές, παραδέχτηκε ότι της έστειλε κάποια μικρά χρηματικά ποσά (συνολικά 140 ευρώ).