κόκοτας-υπάρχουν-επιπλοκές-στην-όρα-1343087
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 28.06.2024 | 17:46

Κόκοτας: «Υπάρχουν επιπλοκές στην όραση από την αρχή και αντιμετωπίζονται» λέει η Ματίνα Παγώνη

Ακούστε το άρθρο
Προσθήκη του aftodioikisi.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Στην κατάσταση της υγείας του αγαπημένου τραγουδιστή Δημήτρη Κόκοτα αναφέρθηκε η Ματίνα Παγώνη.

Όπως σημείωσε η Ματίνα Παγώνη, υπάρχουν επιπλοκές στην όραση του Δημήτρη Κόκοτα, οι οποίες όμως ίσχυαν από την αρχή και αντιμετωπίζονται.

«Οι επιπλοκές στην όραση υπήρχαν από την πρώτη στιγμή, κάθε οργανισμός θέλει τον χρόνο του, δεν είναι νέες οι επιπλοκές, τις είχαμε από την αρχή και αντιμετωπίζονται», τόνισε η ίδια, μιλώντας στον ΑΝΤ1 το πρωί της Παρασκευής (28.06.24).

«Πρέπει να παραμείνει στην ομάδα των γιατρών του, για να τον παρακολουθεί και όταν αποκατασταθεί, θα μπορεί να πάει και σε κέντρο αποκατάστασης και στο σπίτι του.

Πιστεύουμε ότι τα πράγματα θα πάνε καλά με βάση τα δεδομένα που έχουμε, θέλει χρόνο, δεν αντιδρούν όλοι οι οργανισμοί το ίδιο.

Οι γιατροί παρακολουθούν την πορεία του και με βάση τα δεδομένα που έχουν, προχωρούν», κατέληξε η κυρία Παγώνη.