Κλειστή παραμένει η Κορίνθου-Πατρών λόγω εργασιών

Μέχρι και σήμερα θα παραμείνει κλειστή η εθνική οδός Κορίνθου-Πατρών μεταξύ των Κόμβων Σελιανιτίκων και Ρίου, και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, εξαιτίας εργασιών.

Η παράταση δόθηκε για να γίνουν και άλλες κατασκευαστικές εργασίες που ήταν προγραμματισμένες για το επόμενο χρονικό διάστημα, παράλληλα με τις εργασίες προστασίας πρανών, που προέκυψαν μετά από περιορισμένη πτώση βράχων, λόγω της συνεχιζόμενης βροχόπτωσης στην περιοχή νωρίς το πρωί στις 19 Ιανουαρίου.

Στόχος των εργασιών η ασφάλεια και η μικρότερη ταλαιπωρία των διερχομένων οδηγών και η ταχύτερη ολοκλήρωση της κατασκευής των σηράγγων της Παναγοπούλας, η οποία θα δώσει οριστική λύση στο πρόβλημα της περιοχής.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της ρύθμισης οι οδηγοί δεν θα πληρώνουν στα διόδια του Ρίου και του Ζευγολατιού σύμφωνα με την ενημέρωση της Ολυμπίας Οδού. Τα οχήματα θα εκτρέπονται στην παλιά εθνική.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΚΛΕΙΣΤΗ, ΕΡΓΑΣΙΕΣ, ΕΘΝΙΚΗ ΟΔΟΣ, ΣΗΜΕΡΑ, ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΠΑΤΡΩΝ, ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!