Κλειστή η Γέφυρα στο Ρίο – Προβλήματα στην Πατρών-Κορίνθου

Κλειστή θα παραμείνει η Γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου τελικά και στα δύο ρεύματα. Η ισχυρή χιονόπτωση έχει περιορίσει την ορατότητα, ενώ ο πάγος από τα σύρματα της Γέφυρας αρχίζει να σπάσει και να πέφτει στα αυτοκίνητα. Ταυτόχρονα, υπάρχουν σοβαρά προβλήματα στην κυκλοφορία στην πλευρά της Αιτωλίας.

Όταν ολοκληρωθούν οι έλεγχοι για την ασφάλεια της κυκλοφορίας, τότε θα δοθεί και πάλι στην κυκλοφορία.

Στο μεταξύ «χάθηκαν» τα διόδια του Ρίου στην Πατρών – Κορίνθου από την χιονόπτωση που δεν έχει σταματήσει από το πρωί στην Πάτρα με αυξομειώσεις.

Το πορθμείο Ρίου – Αντιρρίου είναι ανοιχτό.

Την ίδια στιγμή η χιονόπτωση προκάλεσε προβλήματα στην εθνική οδό Πατρών – Κορίνθου, από το ύψος του Αιγίου μέχρι και την περιοχή του Ρίου.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την Αστυνομία, στην περιοχή της Παναγοπούλας «δίπλωσε», λόγω της ολισθηρότητας του οδοστρώματος, μία νταλίκα, με αποτέλεσμα η κίνηση των οχημάτων να γίνεται εκ περιτροπής από το ένα ρεύμα κυκλοφορίας.

Επίσης, στην περιοχή Λαμπίρι, πάλι λόγω της ολισθηρότητας του οδοστρώματος, εξετράπησαν της πορείας τους αυτοκίνητα, χωρίς όμως να υπάρξει κάποιος τραυματισμός.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΡΙΟ ΑΝΤΙΡΡΙΟ, ΝΤΑΛΙΚΑ, ΠΑΤΡΩΝ-ΚΟΡΙΝΘΟΥ, ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΗ, ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ, ΧΙΟΝΙΑΣ, ΓΕΦΥΡΑ ΡΙΟΥ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!