κιβωτός-του-κόσμου-ξεσπά-η-μητέρα-του-19-1098668
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 27.11.2022 | 10:27

Κιβωτός του Κόσμου: Ξεσπά η μητέρα του 19χρονου-“Ζητάω δικαιοσύνη”

Η μητέρα του 19χρονου που καταγγέλει την Κιβωτό του Κόσμου για σεξουαλική παρενόχληση ξεσπά στον Alpha και ζητά δικαιοσύνη για το παιδί της.

Όπως καταγγέλλει η μητέρα, το παιδί της ξύπναγε κάθε πρωί στις 7 για να πάει το πρωινό στον πατέρα Αντώνιο.

“(Ο γιος μου) θα δικαιωθεί, κι ε΄γω μαζί του γι’αυτό που περάσαμε. Με λόγια δε λέγεται αυτό που πέρασε το παιδί. Αυτοί έμεναν στο οροφοδιαμέρισμα με τη γυναίκα του, και είχε κι ένα δωμάτιο ησυχαστήριο ο πάτερ. Τι δουλειά είχε το παιδί μου, επτά η ώρα το ξυπνάγανε για να του πηγαίνει πρωινό, και αυτή να χτυπάει την πόρτα για να ανοίγει όταν ήταν μέσα ο γιος μου. Πες μου, ήξερε ή δεν ήξερε;

Στην ερώτηση του δημοσιογράφου για το τί ζητά από την Πολιτεία, η μητέρα του 19χρονου απαντά “δικαιοσύνη”.




Η μητέρα του 19χρονου είχε παραχωρήσει δηλώσεις και στην ΕΡΤ, τονίζοντας τα εξής: «Εγώ ξύπναγα το παιδί μου για να του πάει πρωϊνό στις 07:00 το πρωί. Το σίγουρο είναι ότι το παιδί τράβηξε τα πάνδεινα εκεί πέρα». Η μητέρα του 19χρονου, η καταγγελία του οποίου ξεκλείδωσε και την ολη υπόθεση, αναφέρει πως από την αρχή ήθελε να τηλεφωνήσει στο υψηλόβαθμο στέλεχος της οργάνωσης, αλλά ο γιός της δεν την άφηνε.

«Το σπίτι πάνω στην Κιβωτό είναι οροφοδιαμέρισμα. Εγώ ξύπναγα το παιδί μου για να του πάει πρωϊνό, του πατέρα, στις 07:00 το πρωί. Η γυναίκα του δεν ήταν υποψιασμένη; Τι ήταν το δουλάκι του ο γιος μου; Tου έλεγα: Γιατί του πας πρωινό παιδί μου;» καταγγέλλει προσθέτοντας πως από την αρχή ήθελε να επέμβει, αλλά ο γιός της δεν την άφηνε.

«Θα τον πάρω τηλέφωνο, θα γίνει της…. Δεν με άφηνε. Έλεγε “μαμά, σε παρακαλώ μην”. Το παιδί δεν ξέρετε τι έχει τραβήξει. Ένα είναι το σίγουρο και θα αποδειχθεί. Ότι τράβηξε τα πάνδεινα εκεί πέρα».