κινητοποίηση-του-παμε-και-σωματείων-μ-1197160
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 21.06.2023 | 12:00

Κινητοποίηση του ΠΑΜΕ και σωματείων μπλόκαρε 4 πλειστηριασμούς

Ακούστε το άρθρο
Προσθήκη του aftodioikisi.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Με διαμαρτυρία αυτή την ώρα στην «doValue» συνεχίζονται οι σημερινές κινητοποιήσεις της Επιτροπής του ΠΑΜΕ ενάντια στους πλειστηριασμούς, σωματείων και φορέων, για την αποτροπή πλειστηριασμών σπιτιών λαϊκών οικογενειών.

Η κινητοποίηση στην «doValue» αφορά σε πλειστηριασμούς δύο σπιτιών, ενός συνταξιούχου στην Καισαριανή και μιας εργαζόμενης στους παιδικούς σταθμούς του Δήμου Ηλιούπολης. Καλούν μεταξύ άλλων το Συνδικάτο ΟΤΑ Αττικής, το Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ Καισαριανής.

Νωρίτερα μετά από κινητοποίηση του ΠΑΜΕ και σωματείων, που έγινε στην «Intrum» στην Αθήνα, πέτυχαν νέα αποτροπή πλειστηριασμών.

«Τα σπίτια του λαού τα σώζει ο λαός. Κανένας μόνος παντού ξεσηκωμός», «Κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη», είναι μερικά από τα συνθήματα της κινητοποίησης.

Επίσης, το Σωματείο Εργαζομένων Δήμου Ηλιούπολης έχει προκηρύξει διευκολυντική στάση εργασίας (10 π.μ. – λήξη της βάρδιας) και δίνει ραντεβού στις 10.15 π.μ. έξω από το Δημαρχείο, όπου θα υπάρχει πούλμαν για τη μετάβαση στην «doValue». Κάλεσμα συμμετοχής στην κινητοποίηση απευθύνει και το Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ Ηλιούπολης – Δάφνης – Υμηττού.

Παναγιώτης Θεοδωρόπουλος

Ο Παναγιώτης Θεοδωρόπουλος είναι δημοσιογράφος με εξειδίκευση στο πολιτικό ρεπορτάζ και στην κάλυψη θεμάτων της τοπικής αυτοδιοίκησης σε ψηφιακά και ραδιοφωνικά μέσα. Ξεκίνησε σε ηλικία 22 χρονών ως μαθητευόμενος στην εφημερίδα «Ριζοσπάστης», όπου έμεινε για 18 χρόνια καλύπτοντας το κοινωνικό, πολιτικό και κυβερνητικό ρεπορτάζ. Εχει συνεργαστεί με το περιοδικό «Unfollow» κάνοντας ερευνητική δημοσιογραφία. Από το 2019 δουλεύει στο ραδιοφωνικό σταθμό Αθήνα 9.84. Εργάζεται στο aftodioikisi.gr από το 2016, ενώ τα τελευταία χρόνια κατέχει τη θέση του Διευθυντή Σύνταξης της ιστοσελίδας. https://www.facebook.com/theodoropan