Κηδεύτηκε ο Αντώνης Κυδωνάκης πρώην δήμαρχος Πεύκης

Κηδεύτηκε σήμερα ο πρώην Δήμαρχος Πεύκης, Αντώνης Κυδωνάκης.

Ο Αντώνης Κυδωνάκης γεννήθηκε στο Τυμπάκι πριν από 80 περίπου χρόνια, σπούδασε Ιατρική. Ασχολήθηκε με τα Δημοτικά και οι κάτοικοι της Πεύκης τον τίμησαν με την ψήφο τους, επί τρεις τετραετίες.

Τ ειλικρινή του συλλυπητήρια τους για την απώλεια του Αντώνη Κυδωνάκη, εκφράζει ο Δήμαρχος Αμαρουσίου και Πρόεδρος της ΚΕΔΕ, Γ. Πατούλης.

Όπως χαρακτηριστικά επισημαίνει:

“ Η Τοπική Αυτοδιοίκηση και ο Ιατρικός κόσμος αποχαιρετούν σήμερα έναν εξαιρετικό άνθρωπο, έναν ικανό συνάδελφο, ένα διακεκριμένο επιστήμονα. Ο Αντώνης Κυδωνάκης υπηρέτησε με ήθος, ακεραιότητα και υψηλό αίσθημα ευθύνης την δημόσια διοίκηση έχοντας ως αποκλειστικό γνώμονα το κοινό όφελος ενώ και ως γιατρός τίμησε με υψηλό αίσθημα αφοσίωσης τον Ιπποκράτειο Όρκο.

Εκφράζω την θλίψη μου και τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στην οικογένειά του με τα λόγια ενός μεγάλου Έλληνα γιατρού, του Γεώργιου Παπανικολάου «το ιδανικό μου δεν είναι να πλουτίσω ούτε να ζήσω ευτυχής, αλλά να εργασθώ, να δράσω, να δημιουργήσω, να κάμω κάτι τι αντάξιο ενός ανθρώπου ηθικού και δυνατού». Αυτό υπηρέτησε στον απόλυτο βαθμό ο Αντώνης Κυδωνάκης.»

ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΕΥΚΗΣ, ΚΗΔΕΥΤΗΚΕ, ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΥΔΩΝΑΚΗΣ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!