καίτη-γαρμπή-καταδικάστηκε-σε-φυλάκι-210684
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 24.01.2018 | 12:43

Καίτη Γαρμπή: Καταδικάστηκε σε φυλάκιση για χρέη στην εφορία

Κατηγορούμενη στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο της Αθήνας για ανεξόφλητες οφειλές στη εφορία που ξεπερνούν τις 100 χιλιάδες ευρώ βρέθηκε η Καίτη Γαρμπή.

Η γνωστή τραγουδίστρια σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso καταδικάστηκε σε 13 μήνες φυλάκιση με τριετή αναστολή.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα στο δικαστήριο, αναφέρθηκε ότι τα ανεξόφλητα χρέη της τραγουδίστριας που έχουν βεβαιωθεί στην εφορία προέρχονται από πρόστιμα τα οποία της επιβλήθηκαν για παραβάσεις του Κώδικα Βιβλίων και Στοιχείων, έπειτα από εξονυχιστικούς ελέγχους στα βιβλία της σε βάθος δεκαετίας.

Από την πλευρά του ο συνήγορος της τραγουδίστριας, είπε στο δικαστήριο: «Η κυρία Γαρμπή έχει μακρά πορεία στο καλλιτεχνικό στερέωμα και είναι γνωστή για την φιλανθρωπική δράση της. Έχει συμμετάσχει σε φιλανθρωπικά γκαλά έχει βοηθήσει άστεγους, άνεργους, παιδιά με ειδικές ανάγκες και ακόμα τώρα στη κρίση εξακολουθεί να βοηθάει με όποιον τρόπο μπορεί. Η Καίτη Γαρμπή, συνεργάστηκε εξ αρχής με τις φορολογικές αρχές, γιατί θέλει να ξεδιαλύνει αυτή την κατάσταση».