κέρκυρα-συγκλονισμένη-η-ιατροδικαστ-572850
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 04.01.2019 | 11:29

Κέρκυρα: Συγκλονισμένη η ιατροδικαστής από την βιαιότητα του εγκλήματος του πατροκτόνου (βίντεο)

Συγκλονισμένη δήλωσε η Ιατροδικαστής Κέρκυρας Χ. Κούση για το έγκλημα στην Αλεπού, κυρίως για την βιαιότητα των χτυπημάτων, όπως είπε, με οικοδομικό εργαλείο το οποίο της επέφερε 7 περίπου τραύματα στο κεφάλι.

Η Ιατροδικαστής Χρυσαυγή Κούση, μιλώντας στο Corfutv το βράδυ της Πέμπτης ανέφερε πως τα χτυπήματα ήταν πολλαπλά, τα οποία επέφεραν βαρύτατες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις. Όπως είπε, η άτυχη κοπέλα πάλεψε για πολλή ώρα για την ζωή της, αλλά δεν κατάφερε να μείνει ζωντανή.

«Υποθέσαμε στην αρχή ότι ήταν μπετόβεργα. Αντιλαμβανόμουν ότι ήταν δυνατό αμβλύ αντικείμενο. Τελικά, την χτύπησε με την λεγόμενη σκύλα, που χρησιμοποιούν οι οικοδόμοι. Η κοπέλα χτυπήθηκε πολλές φορές, έχει τουλάχιστον επτά ραπίσματα στο κεφάλι, αλλά και στο σώμα και στα χέρια.

Είχε σηκώσει τα χέρια της ψηλά για να προστατέψει το πρόσωπο και το κεφάλι της και χτυπήθηκε.

Διαπίστωσα ένταση στα χτυπήματα, καθώς και διάρκεια, αλλά και θυμό. Όλο αυτό με άφησε άναυδη. Δεν μπορώ να καταλάβω πώς ένας γονιός χτυπάει έτσι το παιδί του.

Είχε την διαύγεια να καθαρίσει το χώρο, να απομακρύνει τα πράγματα της κοπέλας, να την θάψει…

Δεν μπορεί ένας άνθρωπος που δεν έχει ψυχολογικό υπόβαθρο να λειτουργήσει με τόση βία. Κάτι βαθύ υπάρχει σ’ αυτό το άτομο…», ανέφερε χαρακτηριστικά.