Κέρκυρα: Νεκρός κατηγορούμενος για παιδική πορνογραφία μετά την απολογία του
Τέλος στη ζωή του έδωσε λίγο μετά το μεσημέρι ο Κερκυραίος, του οποίου διερευνάται η εμπλοκή σε υπόθεση κατοχής υλικού σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκων. Το τραγικό συμβάν σημειώθηκε, σύμφωνα με πληροφορίες, στο σπίτι του στην ευρύτερη περιοχή των Καναλίων, με τη χρήση κυνηγετικού όπλου.
Σύμφωνα με το τοπικό μέσο enimerosi.com, ο αυτόχειρας έπεσε έξω στον κήπο του σπιτιού του όπου τον είδε διερχόμενος τεχνικός συνεργείου της ΔΕΥΑΚ.
Η υπόθεση είχε έρθει στο φως έπειτα από έρευνα της Διεύθυνσης Δίωξης Κυβερνοεγκλήματος σε συνεργασία με την τοπική Αστυνομία. Σύμφωνα με πληροφορίες, είχαν κατασχεθεί ηλεκτρονικές συσκευές και ψηφιακά αρχεία, ενώ η έρευνα φέρεται να ξεκίνησε μετά από ενημέρωση αμερικανικής μη κυβερνητικής οργάνωσης προς τις ελληνικές αρχές για διακίνηση σχετικού υλικού μέσω διαδικτύου.
Κατά τις ίδιες πληροφορίες, σε επιτόπιους ελέγχους εντοπίστηκαν αρχεία υλικού σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκων, ενώ είχε σχηματιστεί δικογραφία και ο κατηγορούμενος είχε οδηγηθεί ενώπιον των δικαστικών αρχών. Η προανάκριση για όλες τις πτυχές της υπόθεσης συνεχίζεται από τις αρμόδιες υπηρεσίες.
Σύμφωνα με δημοσιεύματα για την επιχείρηση με την κωδική ονομασία «Broken chain», έχουν σχηματιστεί δικογραφίες και για άλλα πρόσωπα σε Κέρκυρα, Καλαμάτα και Αθήνα.
Προτεινόμενα άρθρα






