κεφαλονιά-τροχαίο-με-τρεις-νεκρούς-919674
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 03.07.2021 | 04:35

Κεφαλονιά: Τροχαίο με τρεις νεκρούς

Τροχαίο με τρεις νεκρούς έλαβε χώρα στην Κεφαλονιά. Η μητέρα της νεκρής κοπέλας ήταν η προϊστάμενος του νοσοκομείου που την πήγαν.

Το τροχαίο σημειώθηκε στον επαρχιακό δρόμο Αργοστολίου – Κεραμειών, στο ύψος Κοκύλια και, σύμφωνα με πληροφορίες, δύο νέα παιδιά, ο 20χρονος Παναγιώτη και η 17χρονη Ελευθερία έχασαν τη ζωή τους.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, τα δύο νέα παιδιά επέβαιναν σε μοτοσικλέτα με κατεύθυνση από Αργοστόλι πρός τη Λειβαθώ, όταν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες παρέσυραν ηλικιωμένο άνδρα, ο οποίος ήταν πεζός. Αποτέλεσμα, να ανατραπεί η μηχανή και να χάσουν τη ζωή τους τρεις άνθρωποι.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, η μηχανή με τα δύο νεαρά παιδιά είχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα και ο οδηγός έχασε τον έλεγχό της πέφτοντας πάνω στον ηλικιωμένο άνδρα.

Ο 75χρονος βρήκε ακαριαίο θάνατο, ενώ ο 20χρονος οδηγός της μηχανής εξέπνευσε λίγα λεπτά μετά το δυστύχημα. Η 17χρονη που ήταν συνεπιβάτης, τραυματίστηκε θανάσιμα και εξέπνευσε κατά τη μεταφορά της με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Αργοστολίου.

Η μητέρα της κοπέλας είναι στην παθολογική κλινική του νοσοκομείου όπου μεταφέρθηκε η 17χρονη και την γνωρίζουν όλοι σχεδόν στην Κεφαλονιά.

Πηγή: in.gr