καζαριάν-στρατής-όχι-σεξ-μόνο-φίλοι822-573347
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 19.07.2019 | 09:19

Καζαριάν -Στρατής: “Όχι σεξ, μόνο φίλοι” (φωτο)

Η νικήτρια του «Greece’s Next Top Model», διαψεύδει μέσω της «Espresso» φήμες και δημοσιεύματα που τη θέλουν ζευγάρι με το νικητή του «Your Face Sounds Familiar»: «Εγώ και ο Ίαν δεν είμαστε μαζί. Δεν έχουμε κάποια σχέση ερωτική. Μονάχα φιλική», ξεκαθάρισε η 21χρόνη καλλονή.

Να σημειωθεί πως οι εν λόγω φήμες «φούντωσαν», όταν είδαν το φως της δημοσιότητας φωτογραφίες τους από το βράδυ που οι δυο τους βρέθηκαν στην ίδια συντροφιά στο κέντρο Fantasia, όπου εμφανίζεται ο Ίαν, συμμετέχοντας στο σχήμα του οποίου ηγείται ο Κωνσταντίνος Αργυρός.

Μετά το τέλος του προγράμματος του, ο νεαρός τραγουδιστής κάθισε στο τραπέζι της Ειρήνης και, λίγο αργότερα, εθεάθη να της δίνει ένα φιλί, γεγονός που απαθανάτισαν οι παπαράτσι. Με αφορμή αυτές τις φωτογραφίες, διάφορα δημοσιεύματα και τηλεοπτικές εκπομπές έκαναν λόγο για την αρχή ενός τρυφερού ειδυλλίου, που ξεκίνησε πριν από λίγες εβδομάδες.

Όπως γράφτηκε, μάλιστα, η Ειρήνη και ο Ίαν γνωρίστηκαν μέσω κοινής παρέας και η έλξη μεταξύ τους υπήρξε αμοιβαία. Τελικά, όπως υποστήριξε η νικήτρια του «GNTM» στην «Espresso», δεν υπάρχει έρωτας, παρά μονάχα μια φιλία!

H 21χρονη Ειρήνη, η οποία έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό μέσα από τη συμμετοχή και τη νίκη της στο reality μόδας του Star, κατάγεται από την Αρμενία και έχει μεγαλώσει στην Αθήνα.

Ο 27χρονος Ίαν Στρατής (από το Κωνσταντίνος), γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα και έκανε την πρώτη του τηλεοπτική (και τραγουδιστική) εμφάνιση σε ηλικία 11 ετών, στην εκπομπή «Καλώς τους» της Ρούλας Κορομηλά. Το 2016 δήλωσε συμμετοχή στο X–Factor, όπου βγήκε δεύτερος και φέτος κέρδισε το «Your Face Sounds Familiar».