καβάλα-τι-λέει-ο-42χρονος-που-σκότωσε-μά-669929
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 23.08.2019 | 16:03

Καβάλα: Τι λέει ο 42χρονος που σκότωσε μάνα και γιο

Λίγο πριν την κηδεία μητέρας και γιου, η μικρή κοινωνία της Χρυσούπολης, στην Καβάλα, προσπαθεί να συνέλθει από το σοκ της είδησης για τη διπλή δολοφονία.

Ένας 42χρονος, φέρεται να σκότωσε τον συνομήλικο γείτονά του αλλά και την μητέρα του, γιατί εκνευρίστηκε με τον τρόπο που είχε παρκάρει το θύμα το φορτηγό του, κοντά στο σπίτι του θύτη. Αυτό τουλάχιστον είπαν οι μάρτυρες στην Καβάλα…

Τι υποστηρίζει ο δράστης

Ο 42χρονος, που μετά το έγκλημα παραδόθηκε στην Αστυνομία, υποστηρίζει τώρα ότι αντέδρασε όταν –όπως λέει- απρόκλητα δέχθηκε επίθεση από τα θύματα η μητέρα του, σύμφωνα με το proininews.

Το απόγευμα ή αύριο το πρωί αναμένεται να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα και σύμφωνα με πληροφορίες, σκοπεύει να ζητήσει προθεσμία για να ετοιμάσει την απολογία του.

Πάντως, η πλευρά του δράστη διαψεύδει τα περί διαφωνίας για τη στάθμευση. Για το λόγο αυτό, εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα. Κάτοικοι στην Καβάλα, λένε ότι πρόκειται για δύο οικογένειες, τα σπίτια των οποίων είναι το ένα δίπλα στο άλλο. Οι διαφωνίες και οι διαμάχες τους περιγράφονται παλιές και συχνές. Κανείς δεν περίμενε ωστόσο, ότι αυτές μπορούσαν να καταλήξουν όπως κατέληξαν…

Για «προβληματική προσωπικότητα» μιλούν οι κάτοικοι για τον δράστη

Σύμφωνα πάντως με μαρτυρίες από ανθρώπους της περιοχής, ο φερόμενος ως δράστης είχε παράξενη συμπεριφορά και συχνά – πυκνά, γινόταν πρωταγωνιστής επεισοδίων.