κατσαφάδου-προσπαθεί-να-κάνει-μπάνιο-1054658
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 29.07.2022 | 23:30

Κατσαφάδου: Προσπαθεί να κάνει μπάνιο τα σκυλιά της

Η επιχειρημαρτίας Δήμητρα Κατσαφάδου συστήθηκε στο κοινό με τα προϊόντα περιποίησης και ομορφιάς, τα οποία προωθεί κυρίως μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η ίδια συνηθίζει να μοιράζεται με τους χιλιάδες διαδικτυακούς φίλους της αρκετά στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της και τις συνήθειες της.

Η Δήμητρα Κατσαφάδου δεν έχει κρύψει την αγάπη της για τα ζώα, και πολλές φορές έχει αναρτήσει σχετικές φωτογραφίες με κοινωνικά μηνύματα.

Μάλιστα, σε παλαιότερη συνέντευξή της είχε δηλώσει μεταξύ άλλων για τα σκυλιά της: «Είναι 22 τα σκυλάκια μου. Τα έχω σαν παιδιά μου. Είναι όλα υιοθετημένα, δυστυχώς έχω βρει πολλά στα σκουπίδια χτυπημένα, σκελετωμένα.

Το άλλο το είχα βρει με κομμένα αυτάκια σε έναν γάμο που είχα πάει και το έχω περιθάλψει και ανήκει πλέον στην οικογένειά μας.

Νομίζω ότι πρέπει να υιοθετούμε πλέον σκυλιά, να μην αγοράζουμε. Τα έχω μέσα στο σπίτι, κοιμόμαστε αγκαλιά αλλά με βάρδιες για να μην αδικούνται», είχε δηλώσει η Δήμητρα Κατσαφάδου.

Αυτή τη φορά ανεβασε ένα βίντεο στο TikTok όπου φαίνεται πως προσπαθεί να κάνει μπάνιο στα σκυλιά της, χωρίς ωστόσο να έχει επιτυχία…

Στη λεζάντα του βίντεο, μάλιστα, η Δήμητρα Κατσαφάδου έγραψε: «Όταν πας να κάνεις μπάνιο τα άπειρα σκυλάκια σου και στο τέλος σε κάνουν αυτά μπάνιο…»

Δείτε το χαρακτηριστικό βίντεο: 

@dimitrakatsafadouΌταν πας να κάνεις μπάνιο τα άπειρα σκυλάκια σου και στο τέλος σε κάνουν αυτά μπάνιο…🐶🐶🐶🐶🐶🐶🐶🐶🐶💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦

♬ πρωτότυπος ήχος – Δήμητρα Κατσαφάδου