Κατερίνα Λέχου: «Συγκατοικήσαμε με τον Μάνο 3 μήνες μετά τον γάμο μας»

Για την καραντίνα, το σύζυγο της και τις καταγγελίες στο χώρο του θεάτρου μίλησε η Κατερίνα Λέχου σε συνέντευξή της στην εκπομπή Dot.

Η γνωριμία με το σύζυγό της

Η ηθοποιός γνώρισε τον αγαπημένο της σε μια «στιγμή ωριμότητας», όπως την χαρακτήρισε. «Όταν είναι το σωστό πρόσωπο σε βοηθάει να ανθήσεις. Είμαστε μαζί 14 χρόνια. Δεν μείναμε μαζί όταν παντρευτήκαμε. Εγώ δεν είμαι υπέρ της συγκατοίκησης, απλά έκανα κάτι εργασίες στο σπίτι και έμεινα 3 μήνες στο δικό του. Η καραντίνα ήταν μεγάλο συν για τη σχέση, βλέπεις πολλά πράγματα και προς το καλύτερο. Είναι συμβατός άνθρωπος στο μόνο που διαφέρουμε είναι στο θέμα φαγητού. Το τι θα φάμε κάθε μέρα άρχισε να γίνεται ψυχοφθόρο όμως το λύσαμε κι αυτό» εξήγησε.

Μάλιστα, αναφέρθηκε και στην δύσκολη περίοδο που βιώνουμε, τονίζοντας πως εν μέσω καραντίνας, εκείνο που της λείπει πολύ είναι να πάει σε ένα εστιατόριο. «Πιστεύω πολύ στη δουλειά της κανονικότητας της εργασίας» είπε.

«Μόνο με τον Μάνο συζήτησα ότι θα μιλήσω δημόσια»

Η ηθοποιός αναφέρθηκε και στην «βροχή» από καταγγελίες που έχουν δει το φως τον τελευταίο καιρό, από τον χώρο του θεάτρου, καθώς και στην προσωπική της εμπειρία.

«Αισθάνθηκα ότι αυτός ο δρόμος είναι μακρύς. Ξεκίνησε με κάποιο τρόπο και αισθάνθηκα ότι και εγώ είμαι ένας κρίκο μιας αλυσίδας. Δεν έχει μείνει κάτι μέσα μου, τα έχω διαχειριστεί αυτά τα θέματα. Μόνο με τον Μάνο συζήτησα ότι θα μιλήσω δημόσια. Μου είπε ‘εγώ είμαι δίπλα σου’… Μετά τη Ζέτα Δούκα, μου πήρε μία εβδομάδα να αποφασίσω να μιλήσω δημόσια» είπε.

Μάλιστα, τόνισε πως σήμερα συντελείται μία αλλαγή εποχής. «Ήμουν 35 όταν βίωσα άσχημες καταστάσεις και δεν ήξερα ότι ήταν και παραβατικές. Πρέπει να θεσμοθετηθεί, πρέπει να εμπεδωθεί, να το χωνέψουμε. Θέλουμε χρόνο γι’ αυτό. Αν υπάρχει ένα καλό είναι ότι μπαίνουν οι βάσεις για κάτι καλύτερο για τα παιδιά που έρχονται. 15 χρόνια μετά συνειδητοποίησα τι ήταν αυτό που βίωσα» κατέληξε.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ, VIDEO, ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΛΕΧΟΥ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!