καταγγελία-για-μασούτη-επιεικώς-α-82738
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 14.11.2020 | 14:02

Καταγγελία για «Μασούτη»: “Επιεικώς απαράδεκτοι -Μου πούλησαν σάπιο κρέας” (εικόνα)

Μια σοβαρή καταγγελία κάνει πελάτης των σούπερ μάρκετ «Μασούτης» στην επίσημη σελίδα της επιχείρησης στο facebook. Όπως τονίζει του είπαν ότι δεν υπάρχει συγκεκριμένο προϊόν (φιλέτο κοτόπουλο ΜΙΜΙΚΟΣ) και χωρίς να τον ρωτήσουν, του έφεραν ένα κιλό χύμα που ήταν σάπιο! «Με την παραλαβή των προϊόντων, τοποθέτησα το κοτόπουλο στην κατάψυξη, όπου το έβγαλα ΣΗΜΕΡΑ να ξεπαγώσει. Ανοίγοντας το χαρτί του κρεοπωλείου, η δυσωδία ήταν άνευ προηγούμενου, έντονη μυρωδιά σάπιου κρέατος και επίσης οπτικά τίποτα δεν παρέπεμπε σε φρέσκο φιλέτο κοτόπουλο», τονίζει χαρακτηριστικά:

Υπενθυμίζεται ότι πριν μερικές ημέρες είχε βρεθεί άλλο επικίνδυνο προϊόν (κολιοί) που τελικά, μετά από παρέμβαση του ΕΦΕΤ αποσύρθηκε. 

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

ΕΠΙΕΙΚΩΣ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ! Έκανα παραγγελία μέσω ΒΟΧ την Κυριακή 08/11, με ημερομηνία παράδοσης Τρίτη 10/11. Το πρωί της Τρίτης, δέχθηκα κλήση από το 2109819569, όπου αφορούσε ελλείψεις σε προϊόντα και αντικατάσταση τους με άλλα. Μεταξύ άλλων, δεν υπήρχε το προϊόν “ΜΙΜΙΚΟΣ ΦΙΛΕΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΜΠΟΥΤΙ ΝΩΠΟ ΣΥΣΚΕΥΑΣΜΕΝΟ 650 ΓΡ.” όπου χωρίς να ερωτηθώ, ενημερώθηκα ότι θα αντικατασταθεί με αντίστοιχη ποσότητα από το ίδιο προϊόν σε χύμα. Συμφώνησα, σε περίπτωση που δεν υπήρχε ούτε το προϊόν “ΜΙΜΙΚΟΣ ΦΙΛΕΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΣΤΗΘΟΣ ΝΩΠΟ ΣΥΣΚΕΥΑΣΜΕΝΟ 650 ΓΡ”. Εν τέλει, παρέλαβα ΕΝΑ ΚΙΛΟ χύμα προϊόν, αλλά το πρόβλημα δεν είναι αυτό. Με την παραλαβή των προϊόντων, τοποθέτησα το κοτόπουλο στην κατάψυξη, όπου το έβγαλα ΣΗΜΕΡΑ να ξεπαγώσει. Ανοίγοντας το χαρτί του κρεοπωλείου, η δυσωδία ήταν άνευ προηγούμενου, έντονη μυρωδιά σάπιου κρέατος και επίσης οπτικά τίποτα δεν παρέπεμπε σε φρέσκο φιλέτο κοτόπουλο. Φυσικά πετάχτηκε και εύκολα θα μπορούσε κάποιος να πει ότι από δική μου αμέλεια αλλοιώθηκε, δε θα έμπαινα στη διαδικασία όμως του σχολιασμού στην επίσημη σελίδα της επιχείρησης. Σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς που διανύουμε και κοιτάμε να προφυλλάσουμε τους εαυτούς μας και τους γύρω μας, δε χρειάζεται να κινδυνεύσουμε από άλλα πράγματα στο βωμό του κέρδους και για να μην πεταχτεί στα σκουπίδια το αλλοιωμένο προιον! Σας ευχαριστώ πολύ.