κάρπαθος-βοσκόςδάγκωσε-και-χτύπησε-865476
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 20.01.2021 | 13:21

Κάρπαθος: Βοσκός…δάγκωσε και χτύπησε δύο αδέρφια

Καταγγελία έφερε στο φως περιστατικό που συνέβη στην Κάρπαθο με συντελεστές ένα βοσκό και δύο αδέρφια το απόγεμα της Κυριακής 17 Ιανουαρίου.

Σύμφωνα με την καταγγελία που έγινε, όλα ξεκίνησαν, όταν στην περιοχή Ίστια Πηγαδίων, ξέσπασε καβγάς ανάμεσα σε έναν βοσκό και δύο αδέλφια, σύμφωνα με τα «Καρπαθιακά Νέα».

Ο καβγάς αφορούσε ζημιά που έγινε σε δέντρα και σπαρτά που έχουν τα δύο αδέλφια. Την ώρα εκείνη στο σημείο βρέθηκε ο βοσκός και ξεκίνησε λεκτική διαμάχη. Μάλιστα ο βοσκός ζήτησε και… εξηγήσεις από τα δύο αδέλφια, λέγοντας ότι οι ίδιοι φταίνε για τις ζημιές που άφησαν ανοιχτή την πόρτα που οδηγεί στα δέντρα και στα σπαρτά τους. Ο ίδιος έβγαλε ένα τάμπλετ που είχε μαζί του και έδειξε στα δύο αδέλφια φωτογραφίες που ήταν η πόρτα ανοιχτή.

Το φραστικό επεισόδιο ακολούθησε συμπλοκή που γρήγορα εξελίχθηκε σε άγριο καβγά. Ο βοσκός, σύμφωνα με την καταγγελία που έχουν στα χέρια τους οι αστυνομικοί, χτύπησε στο κεφάλι με τη μαγκούρα του τον ένα αδελφό, τραυματίζοντάς τον έτσι αρκετά σοβαρά, ενώ φέρεται να δάγκωσε και τους δύο.

Ο τραυματίας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Ρόδου με ελικόπτερο του ΕΚΑΒ. Έχει κατατεθεί μήνυση και ο φερόμενος ως δράστης έχει συλληφθεί. Η υπόθεση αναμένεται να ξεκαθαρίσει στις αίθουσες των δικαστηρίων.