Καμπανάκι ΔΕΥΑΣ από το EcoFestival: Το νερό με μέτρο! - Aftodioikisi.gr
Πέμπτη
11
Αύγουστος
Back

Καμπανάκι ΔΕΥΑΣ από το EcoFestival: Το νερό με μέτρο!

Το καλοκαίρι είναι προ των πυλών. Με το νερό κυρίαρχο στοιχείο στη δουλειά και στην ανάπαυση, στις διακοπές και στη ραστώνη, να μας ξεδιψά απολαυστικά να διώχνει την κάψα και τη σκόνη, να μας δροσίζει. Φθάνει μια μικρή διακοπή και αμέσως η μέρα μας χαλάει. Σκεφτείτε να στερέψει η πηγή… Συμβαίνει!

Ήδη ένα δισεκατομμύριο άνθρωποι στον πλανήτη βιώνουν αυτή την κατάσταση, χωρίς πόσιμο νερό στο «σπίτι».

Η λύση είναι η εξοικονόμηση και ιδίως το καλοκαίρι που ενδίδουμε στη σπατάλη.

Με το σύνθημα «εξοικονομήστε νερό για τη ζωή» «γιατί και οι πηγές στερεύουν» η ΔΕΥΑΣ για δεύτερη συνεχή χρονιά πήρε μέρος στο τριήμερο (23,24 και 25 Μαϊου) Ecofestival που έλαβε χώρα στο θεατράκι της πόλης των Σερρών.

Στο stand της Επιχείρησης εδιανέμετο το σχετικό έντυπο με οδηγίες εξοικονόμησης νερού στο σπίτι και στη δουλειά.

Συγχρόνως, οι μικροί μαθητές συμμετείχαν σε δράσεις – υπό την καθοδήγηση της Κελεσίδου Ελένης και Καλαϊτζή Αντωνίας φοιτητριών του ΤΕΙ που κάνουν την Πρακτική τους στη ΔΕΥΑΣ- με στόχο να μυηθούν σε μια νέα συμμετοχική κουλτούρα για το νερό.

Η ΔΕΥΑΣ, «Μέτρο ποιότητας ζωής», χτυπάει το καμπανάκι. Ας αλλάξουμε τις συνήθειες μας στην κατανάλωση του νερού για να μην αντιμετωπίσουμε ποτέ πρόβλημα.

Δροσερό καλοκαίρι με νερό από τη βρύση με την επιστημονική φροντίδα της ΔΕΥΑΣ.

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!