Καλλιάνος: Θερμή εισβολή την Πέμπτη και την Παρασκευή

Διήμερο «φωτιάς» έρχεται την Πέμπτη και την Παρασκευή σύμφωνα με τον Γιάννη Καλλιάνο ο οποίος μέσα από μια ανάρτησή του στο facebook προειδοποιεί για αισθητή αύξηση της θερμοκρασίας μετά τις ισχυρές βροχές και καταιγίδες που έπληξαν πολλές περιοχές της ηπειρωτικής Ελλάδας.

Ειδικά την Παρασκευή, η θερμοκρασία θα προσεγγίσει ακόμη και τους 37-38°C στις ευπαθείς στη ζέστη περιοχές της χώρας. Ωστόσο, δεν μπορούμε να μιλήσουμε για καύσωνα, τονίζει, καθώς οι μέγιστες τιμές του υδραργύρου δεν θα αγγίξουν ακραίες τιμές. Ωστόσο, η άνοδος αυτή που θα δείξει το θερμόμετρο μπορεί να χαρακτηριστεί ως μια «μέτριας έντασης θερμή εισβολή, μικρής διάρκειας όπου η θερμοκρασία σε αρκετές περιοχές θα ξεπεράσει τους 36°C , αγγίζοντας τοπικά τους 37-38°C».

Σύμφωνα με τον γνωστό μετεωρολόγο, οι περιοχές όπου κατά τη διάρκεια της Πέμπτης και Παρασκευής θα επηρεαστούν είναι οι ακόλουθες :

– Κεντρική Μακεδονία (τοπικά)
– Δυτική Στερεά
– Δυτική Πελοπόννησος
– Ανατολική Στερεά (τοπικά)
– Ανατολική Πελοπόννησος (τοπικά)

ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΚΑΛΙΑΝΟΣ, ΖΕΣΤΗ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!