καλλιάνος-προσοχή-ραγδαία-επιδείνωσ-692839
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 03.12.2020 | 21:59

Καλλιάνος-προσοχή: Ραγδαία επιδείνωση του καιρού τις επόμενες ώρες

Άστατος θα είναι ο καιρός από το βράδυ της Πέμπτης (03.12.20202). Σύμφωνα με όσα είπε ο μετεωρολόγος Γιάννης Καλλιάνος στην εκπομπή “Live News” του Νίκου Ευαγγελάτου στο MEGA, η κακοκαιρία εξπρές θα αρχίσει από τη δυτική Ελλάδα.

“Ήδη έχουμε βροχές και καταιγίδες στο Ιόνιο, φαινόμενα τα οποία κατά τη διάρκεια της νύχτας θα επεκταθούν και στις περιοχές της ηπειρωτικής χώρας, και στο Αιγαίο. Θα είναι μια κακοκαιρία εξπρές 24 ωρών, που αύριο θα επηρεάσει τις περισσότερες περιοχές της χώρας, με μπόρες», είπε ο γνωστός μετεωρολόγος.

Και συνέχισε: “Θα έχουμε νοτιάδες 8-9 μποφόρ στο Ιόνιο νωρίς το πρωί αύριο. Χρειάζεται προσοχή γιατί στο Ιόνιο θα είναι δύσκολη η κατάσταση. Οι περιοχές που θα δεχτούν τα μεγαλύτερα ύψη βροχόπτωσης αύριο είναι το Ιόνιο, η δυτική και η νότια Πελοπόννησος και τα Δωδεκάνησα. Θα βρέξει και στις υπόλοιπες περιοχές, αλλά τα φαινόμενα δε θα είναι το ίδιο έντονα. Βροχές αναμένονται και στην περιοχή της Αττικής από τις 10 περίπου το βράδυ σήμερα, και τα φαινόμενα αναμένεται να ενταθούν αύριο και θα έχουμε ίσως και τοπικές καταιγίδες. Το Σάββατο βελτιώνεται ο καιρός στις περισσότερες περιοχές της χώρας”.