κάλαντα-on-line-ποιοι-θα-τα-ψάλλουν-σε-μητσ-429134
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 24.12.2020 | 07:51

Κάλαντα… on line -Ποιοι θα τα ψάλλουν σε Μητσοτάκη, Τσίπρα, Γεννηματά

Τα φετινά Χριστούγεννα λόγω κορωνοϊού είναι διαφορετικά και επιβάλλουν να μην την απαγόρευση της εξόδου στα παιδιά προκειμένου να πουν τα κάλαντα.

Έτσι το έθιμο αυτό δεν θα αναβιώσει φέτος λόγω του lockdown, ωστόσο υπάρχουν… εναλλακτικοί τρόποι για να τηρηθεί. Και ένας από αυτούς είναι τα τα πουν διαδικτυακά.

Ετσι θα τα ψάλλουν σήμερα και στον πρωθυπουργό, αλλά και τους υπόλοιπους πολιτικούς αρχηγούς μαθητές και φορείς από διάφορες περιοχές της χώρας.

Ποιοι θα ψάλλουν τα κάλαντα σε Μητσοτάκη, Τσίπρα, Γεννηματά

Συγκεκριμένα, σήμερα στον πρωθυπουργό θα ψάλλουν κάλαντα μαθητές και φορείς από το Πέπλο Έβρου, τα Αγραφα, τη Χάλκη Δωδεκανήσου, την Ερεικούσα, τα Αντικύθηρα, την Χειμάρρα, την Κορυτσά και από το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Κωφών και Βαρηκόων Πεύκης.

Στην Κιβωτό του Κόσμου θα βρεθεί σήμερα στις 10.30 ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξης Τσίπρας, όπου θα ακούσει τα κάλαντα των Χριστουγέννων από παιδιά που στηρίζονται από τον Οργανισμό. Στη συνέχεια θα ακολουθήσουν στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, διαδικτυακά κάλαντα από τα μέλη του Επιστημονικού Συνδέσμου Προσαρμοσμένων Δραστηριοτήτων «VictorArtant» – Νίκη.

Στις 12 το μεσημέρι, η Πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά και οι συνεργάτες της θα ακούσουν τα χριστουγεννιάτικα κάλαντα μέσω διαδικτύου και θα ανταλλάξουν ευχές με τον πατέρα Αντώνιο και τα παιδιά του εθελοντικού οργανισμού μέριμνας και προστασίας μητέρας και παιδιού «Κιβωτός του Κόσμου». Η σύντομη εκδήλωση θα μεταδοθεί ζωντανά από τις σελίδες του Κινήματος Αλλαγής, του ΠΑΣΟΚ και της Προέδρου στο Facebook.