Κάηκε το σπίτι του σκηνοθέτη Δημήτρη Αρβανίτη στο Μάτι-

Ανάμεσα στους πληγέντες από τις φονικές πυρκαγιές, είναι και ο Δημήτρης Αρβανίτης, καθώς το σπίτι της οικογένειας κάηκε ολοσχερώς.

Το δυσάρεστο γεγονός αποκάλυψε ο γιος του σκηνοθέτη, Γιώργος Αρβανίτης, ο οποίος με μια ανάρτηση στο Instagram, ανέφερε μεταξύ άλλων, πως νιώθει τυχερός που η αδερφή και η ανιψιά του κατάφεραν να σωθούν. Συγκεκριμένα, δημοσίευσε το μήνυμα που του έστειλε ο πατέρας του για να του πει ότι κάηκε το σπίτι τους.

«Τι έκθεση να γράψω και εγώ ? Τι σημαίνει για εμένα το σπίτι μου? Ποσό τυχερός νιώθω που τα κατάφερε η αδερφή μου και η ανιψιά μου τελευταία στιγμή και σώθηκαν και δεν βρέθηκαν στην παραλία μαζί με τους άλλους. Δεν ξέρω τι θα έκανα. Πόσο χάλια νιώθω για όλους τους νεκρούς γείτονες και ανθρώπους και τις εικόνες που είδα. Στα μέρη που παίζαμε τώρα είναι σωροί . Όλοι οι φίλοι μου μένουν εκεί τώρα που θα μένουν ? Βοηθήστε εάν είστε εκεί . Ανεβάζω και δεύτερη φωτογραφία για όποιον είναι σε ανάγκη. Όποιος είναι στην περιοχή να βοηθήσει όπως μπορεί παρακαλώ ! Είμαι συντετριμμένος παιδιά.

Friends from abroad stay tuned with the wildfire in Greece ! My house is burned almost lost my family, other people are in need right now !We need your help! GREECE IS IN EMERGENCY ! We need EUROPE to help us out right now ! #greece #wildfire», έγραψε.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΣΠΙΤΙ, ΜΑΤΙ, ΚΑΗΚΕ, ΣΚΗΝΟΘΕΤΗ, ΑΡΒΑΝΙΤΗ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!