καμπάνα-38-μηνών-σε-βολιώτη-επειδή-δάγ-363639
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 01.10.2018 | 20:57

«Καμπάνα» 38 μηνών σε Βολιώτη επειδή δάγκωσε τη σύζυγό του

Tο βίαιο επεισόδιο συνέβη μέσα στο σπίτι του ζευγαριού στις 15 Σεπτεμβρίου, όταν ο ηλικιωμένος «νταής» αποφάσισε να ξεσπάσει ακόμη μια φορά τα νεύρα του πάνω στην 69χρονη γυναίκα. Μάλιστα το θύμα μετά την επίθεση μεταφέρθηκε αιμόφυρτο στο νοσοκομείο!

Κλοτσιές

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ο 74χρονος Βολιώτης δάγκωσε τη σύζυγό του στον δεξιό ώμο της και στη συνέχεια την κλότσησε στο πόδι. «Από το πρωί μου επετίθετο με κλοτσιές και μετά πήρε ξύλα για να με χτυπήσει» κατέθεσε η 69χρονη περιγράφοντας το μαρτύριο που βίωνε. «Τα παίρνω από τα χέρια του να τα πετάξω. Εκείνος με σπρώχνει και αρχίζει να με δαγκώνει» συνέχισε και πρόσθεσε ότι ο σύζυγός της πάντα ήταν βίαιος, αλλά το τελευταίο διάστημα «έχει γίνει αγρίμι».

Ο κατηγορούμενος στην απολογία του όχι μόνο δεν ζήτησε συγγνώμη για την πράξη του, αλλά επέρριψε ευθύνες στην άτυχη γυναίκα ότι τον κατηγορεί γιατί αγαπάει τον γιο τους και τον υπερασπίζεται. Ο 44χρονος γιος του ζευγαριού, που ήταν μπροστά στο επεισόδιο, είχε μπει ανάμεσά τους και στη συνέχεια γρονθοκόπησε τον 74χρονο για να υπερασπιστεί τη μητέρα του. Είναι χαρακτηριστικό ότι το δικαστήριο τον αθώωσε κρίνοντας ότι προέβη στην πράξη αυτή από θέση άμυνας.