κ-καινούργιου-τι-απαντά-για-φωτό-της-με-917160
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 20.01.2022 | 20:01

Κ.Καινούργιου: Τι απαντά για φωτό της με άτομο που εμπλέκεται στην υπόθεση βιασμού της 24χρονης

Η Κατερίνα Καινούργιου και το πάνελ της εκπομπής της σχολίασαν την Πέμπτη τις εξελίξεις όσον αφορά στην υπόθεση της 24χρονης που καταγγέλλει ότι έπεσε θύμα βιασμού σε σουίτα πολυτελούς ξενοδοχείου, στη Θεσσαλονίκη. Ωστόσο, η παρουσιάστρια δεν κατάφερε να συγκρατήσει την οργή της και ξέσπασε εναντίον αυτών που την κατηγορούν ότι ξεπλένει βιαστές.

Συγκεκριμένα, με αφορμή μια φωτογραφία της Κατερίνας Καινούργιου με ένα από τα άτομα που εμπλέκεται στην υπόθεση, χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης την κατηγορούν ότι τους καλύπτει λόγω της φιλικής τους σχέσης.

“Είμαι αρκετά ενοχλημένη… Μπορεί να υπάρχουν φωτογραφίες με τον συγκεκριμένο άνθρωπο που λέει (η 24χρονη Γεωργία), όχι τον βιαστή, αυτόν που προσκάλεσε στο πάρτι την κοπέλα, τον οποίο κατονομάζει, αλλά δε μπορώ να πω τηλεοπτικά το όνομά του. Επειδή λοιπόν υπάρχουν αυτές οι φωτογραφίες δε σημαίνει ότι αυτός ο άνθρωπος είναι φίλος μου. Το ξαναλέω και το τονίζω. Το ότι εγώ μπορεί να γνωρίζω κάποιους άλλους ανθρώπους, να έχω βρεθεί σε μια παρέα κοινωνικά δέκα φορές πριν κάποια χρόνια με έναν άνθρωπο ο οποίος μου φαινόταν… ε, να βγάλουμε μια φωτογραφία, ναι να βγάλουμε. Επίσης, θέλω να πω ότι στο instagram του συγκεκριμένου ανθρώπου δεν υπήρχαν μόνο με εμένα φωτογραφίες αλλά με πάρα πολλούς ανθρώπους, τραγουδιστές, παρουσιαστές… Ξαφνικά με χαρακτηρίζουν ότι κάνω “ξέπλυμα βιαστών”. Τι λέτε παιδιά; Φωτογραφία έχω βγάλει και με τον Λιγνάδη και τον Φιλιππίδη, τι σημαίνει αυτό, ότι γνώριζα τα αίσχη τους; Όπως και εσείς όταν πηγαίνετε στα θέατρα” είπε.

“Ούτε γνώριζα τι αίσχη έκανε ο συγκεκριμένος και τι πάρτι διοργάνωνε. Δεν έχω βρεθεί, δεν με έχουν προσκαλέσει πουθενά. Δεν ξέρω τι κάνει ο άλλος, όταν κλείνει η πόρτα του σπιτιού του, ούτε ήταν κανένας κολλητός μου. Τον έχω δει δέκα φορές σε μια κοινή παρέα. Τέλος. Σας παρακαλώ πολύ επειδή οι θέσεις μου είναι ξεκάθαρες, μην συνεχίζεται να το κάνετε αυτό, επειδή μπορεί να πουλάει η δική μου φωτογραφία. Στην τελική υπάρχουν φωτογραφίες και με άλλους, καλλιτέχνες και πρώτα ονόματα, δεν καταλαβαίνω για ποιο λόγο χρησιμοποιείται παντού το δικό μου όνομα. Κανέναν δεν ξεπλένω. Κι αν αποδειχθεί ότι το έχει κάνει αυτός, να σαπίσει στη φυλακή και αυτός και οι βιαστές. Είμαι πολύ killer με αυτά τα θέματα”, ξεκαθάρισε η Κατερίνα Καινούργιου.