ιωάννινα-ζευγάρι-αυτοκτόνησε-πέφτον-868121
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 27.01.2021 | 11:21

Ιωάννινα: Ζευγάρι αυτοκτόνησε πέφτοντας από τον 4ο όροφο στο κενό

Τα αίτια της αυτοκτονίας ενός ζευγαριού, ενός 52χρονου άνδρα από την Άρτα και της 43χρονης συντρόφου του από τα Ιωάννινα, διερευνούν οι αρμόδιες αρχές. Τις σωρούς τους εντόπισε λίγο μετά τις 9:00 το πρωί της Κυριακής στον ακάλυπτο χώρο πολυκατοικίας ένοικος που είχε βγει στο μπαλκόνι του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το ζευγάρι έχει πέσει από τον 4ο όροφο όπου νωρίτερα είχε νοικιάσει η γυναίκα διαμέρισμα. Στο σημείο έσπευσε ιατροδικαστής, και όπως διαπιστώθηκε το ζευγάρι είχε πραγματοποιήσει την πτώση αργά το βράδυ του Σαββάτου, αυτή όμως δεν έγινε αντιληπτή από τους περίοικους λόγω του περασμένου της ώρας και των καιρικών φαινομένων καθώς στην περιοχή έβρεχε και είχε έντονη κεραυνική δραστηριότητα.

Ο θάνατος και των δύο επιβεβαιώνει τις υποψίες των αρχών ότι έπεσαν ταυτόχρονα στο κενό, ενώ το ενδεχόμενο αυτό ενισχύει και το γεγονός ότι οι σοροί βρέθηκαν η μία δίπλα στην άλλη.

Την ίδια στιγμή, από τις έρευνες δεν προκύπτει η παρουσία τρίτου προσώπου στο διαμέρισμα καθώς η πόρτα ήταν κλειδωμένη από μέσα και δεν υπάρχουν σημάδια παραβίασης.

Περισσότερο φως στην υπόθεση της αυτοκτονίας θα ρίξουν τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων.