ημαθία-εργοδότης-ασέλγησε-σε-γυναίκα-571644
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 02.08.2020 | 10:56

Ημαθία: Εργοδότης ασέλγησε σε γυναίκα υπάλληλό του

Ακούστε το άρθρο
Προσθήκη του aftodioikisi.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Δικογραφία για απόπειρα βιασμού και προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας, σχηματίστηκε σε βάρος ενός 48χρονου επιχειρηματία, ο οποίος συνελήφθη με την κατηγορία ότι ασέλγησε με τη βία σε μια νεαρή υπάλληλό του!

Όπως κατήγγειλε στην Αστυνομία η 28χρονη γυναίκα, ενώ εργαζόταν στο κατάστημα που διατηρεί ο 48χρονος σε περιοχή της Ημαθίας, εκείνος της επιτέθηκε και την εξανάγκασε σε ασελγείς πράξεις παρά την θέλησή της. Η νεαρή υπάλληλος κατάφερε να ξεφύγει από τον επιχειρηματία και υπέβαλε μήνυση εναντίον του.

Ο 48χρονος, ο οποίος κατοικεί σε κοινότητα του Δήμου Πέλλας, εντοπίστηκε το πρωί του Σαββάτου από αστυνομικούς της Ασφάλειας στο σπίτι του, συνελήφθη και παραπέμφθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Βέροιας όπου του ασκήθηκε η σχετική δίωξη.

Κώστας Παναγιωτάκης

O Κώστας Παναγιωτάκης, πτυχιούχος του τμήματος Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του ΕΚΠΑ, είναι δημοσιογράφος, μέλος της ΕΣΗΕΑ, με εμπειρία άνω των 20 ετών στο αυτοδιοικητικό & πολιτικό ρεπορτάζ. Τα τελευταία χρόνια κατέχει θέσεις ευθύνης σε Μέσα τοπικής και πανελλαδικής εμβέλειας. http://www.linkedin.com/in/kostas-panagiotakis-45333141b