η-κόρη-του-βλάσση-μπονάτσου-ξεσπά-κατά-639108
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 08.06.2019 | 11:43

Η κόρη του Βλάσση Μπονάτσου ξεσπά κατά της Μαρίας Ελένης Λυκουρέζου

Ο πόλεμος μεταξύ της Μαρίας Ελένης Λυκουρέζου και της Μάρθας Κουτουμάνου δεν λέει να κοπάσει. Τα χρέη της βίλας στο Πόρτο Ράφτη ήταν η αφορμή για την ανταλλαγή εξωδίκων μεταξύ τους, φέρνοντας στο φως αγιάτρευτες πληγές που μπορεί η Ζωή να τις έκρυβε, δεν επουλώθηκαν, όμως, ποτέ.

Στην κόντρα πλέον, προστίθεται και η κόρη της Μάρθας Κουτουμάνου, Ζένια Μπονάτσου, η οποία μέσα από την εκπομπή «Ευτυχείτε» του Open TV, δίνει τη δική της οπτική για όλη αυτή την κατάσταση.

«Η θεία την πρώτη εβδομάδα μετά που πέθανε η γιαγιά μου, που ήταν μια πολύ σκληρή εβδομάδα, όχι απλά έμενε στο σπίτι με τον γκόμενό της, έφερνε και τους φίλους της, 15 άτομα και γελάγανε και πίνανε κοκτέιλ. Εκεί μετά να μου πει που φτύνει και που μεγάλωσε.

Μετά από έναν μήνα περίπου από εκεί που μπαινόβγαινε κόσμος συνέχεια λες και είχε γίνει ξενοδοχείο το σπίτι και κάθε βράδυ πάρτι και δεν ξέρω εγώ τι… Μια μέρα λέει ο Λυκουρέζος: “Μάρθα θέλω να ανέβεις πάνω στο σαλόνι να μιλήσουμε. Και λέει η μάνα μου: “Ναι, πολύ ευχαρίστως”. Και η μάνα μου κατάλαβε ότι μάλλον θα μιλάγανε για τα πράγματα και το τι θα γίνει με το σπίτι που και πάλι η μάνα μου θεωρούσε πως είναι πολύ νωρίς για τέτοια συζήτηση.

Στη συζήτηση αυτή ανακοίνωσαν στη μάνα μου ότι σε μια εβδομάδα θέλουν να φύγει από το σπίτι για να πουληθεί, ότι θέλουν να πουληθούν όλα τα πράγματα της Λάσκαρη και κάποια λεφτά που είχε η γιαγιά μου στην άκρη σε κάτι ντουλάπια, ότι τα πήραν χωρίς να το ξέρει η μάνα μου. Μετά χωρίσανε κάποια λεφτά που υποτίθεται ότι υπήρχαν, αλλά ήταν περισσότερα από όσα έλεγαν. Είπαν θα πάρει τόσα η κάθε μία. Αλλά πήγαν όλα στο γραφείο του Λυκουρέζου και εξαφανίστηκαν. Η μάνα μου δεν πήρε μία από αυτά τα χρήματα, όπως δεν πήρε τίποτα από τα πράγματα της μάνας της. Τα εξαφάνισε όλα η θεία μου. Ερχόταν με βαλίτσες και φορτηγά και τα φόρτωνε όλα!», δήλωσε αρχικά η κόρη του Βλάσση Μπονάτσου.

«Η θεία μου έχει μια ψωνάρα να βγαίνει και να λέει ποιος είναι ο μπαμπάς της, ποια ήταν η μαμά της, τι κάνει στη ζωή της, που ούτε η ίδια δεν ξέρει τι κάνει στη ζωή της. Η μάνα μου έχει προτεραιότητα αυτή τη στιγμή να φτιάξει τη ζωή της, να μπει σε έναν ίσιο δρόμο, κάτι που δεν θα γίνει μάλλον ποτέ με την αδερφή της που έχει μπλέξει και δεν είναι το μέλημά της να βγει στα παράθυρα και να τσακώνεται με την αδελφή της και να γίνεται ρεζίλι και να τη συζητάει όλη η Ελλάδα», συμπλήρωσε.

Η Μάρθα Κουτουμάνου απαντάει στα εξώδικα

Την δική της απάντηση, με γραπτή δήλωσή που απέστειλε το βράδυ της Πέμπτης στα ΜΜΕ, η κόρη της Ζωής Λάσκαρη, Μάρθα Κουτρουμάνου, παίρνει θέση για την κόντρα της με την αδελφή της, Μαρία Ελένη Λυκουρέζου.

«Αντί άλλης απάντησης σε όσα τις τελευταίες ημέρες και όχι με δική μου ευθύνη βλέπουν το φως της δημοσιότητας θα ήθελα να δηλώσω τα ακόλουθα:

Εκφράζω τη λύπη μου για το γεγονός ότι η αδελφή μου και ο Αλέξανδρος εκθέτουν οικογενειακά και προσωπικά μας θέματα, με συνέπεια να γινόμαστε όλοι -εγώ άθελά μου- αντικείμενο σχολιασμού που πλήττει τη μνήμη της μητέρας μας.

Αποτελεί συνειδητή επιλογή μου να μην ακολουθήσω αυτήν την πρακτική με την οποία από θέση αρχής διαφωνώ. Η σιωπή μου όμως δε συνιστά ούτε δηλώνει αδυναμία απόδειξης της αλήθειας ή αναλήθειας των όσων έχουν γραφτεί ή ειπωθεί. Ευτυχώς πλήθος αποδείξεων και μαρτυριών βρίσκονται στη διάθεση μου.

Επισημαίνω ότι για τους ίδιους λόγους συνειδητά μέχρι σήμερα δεν επέλεξα το δρόμο των δικαστηρίων και των αγωγών κατά μελών της οικογενείας μου. Εξακολουθώ να πιστεύω ότι είναι εφικτή στα πλαίσια μιας πολιτισμένης εξωδικαστικής λύσης η πλήρης διευθέτηση όλων των ζητημάτων που εκκρεμούν με σκοπό την εξεύρεση λύσεων που θα είναι δίκαιες και νόμιμες και για εμένα και για την αδελφή μου».