η-απάντηση-του-χρήστου-λούλη-για-το-σπο-774371
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 11.05.2020 | 12:59

Η απάντηση του Χρήστου Λούλη για το σποτ που κατέβηκε (βίντεο)

Τη δική του απάντηση έδωσε ο Χρήστος Λούλης μέσα από το Πρωινό αναφορικά με τον σάλο που προκλήθηκε από το σποτ της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας με σκοπό την αποφυγή συνωστισμού στις πλατείες.

“Εγώ δεν είδα κανένα σεξισμό μέσα. Το κάναμε. Από εκεί και πέρα, τα σποτάκια έχουν έναν λόγο ύπαρξης: να περάσουν ένα μήνυμα. Το σποτάκι αυτό δεν πέτυχε στη δουλειά του, γιατί έμεινε ο κόσμος σε κάτι άλλο πέρα από το μήνυμα και καλά έκαναν και το κατέβασαν.

Πήγα να κάνω έναν τύπο, ο οποίος είναι ψιλοθυμωμένος με την φίλη του που του λέει να πάνε στην πλατεία… Φαίνεται πως πια δεν μπορούμε να δείχνουμε μια γυναίκα να κάνει ένα λάθος, είναι σεξισμός. Δεν μπορούμε να δείχνουμε έναν άνδρα που προσπαθεί να διορθώσει μια γυναίκα που κάνει ένα λάθος, είναι σεξισμός. Οποιοδήποτε σποτ και να τους βάλεις, υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που θα ενοχληθούν και θα πουν: είναι σεξιστικό, ρατσιστικό, φοβικό…

Η πρόθεση από ό,τι καταλαβαίνω ήταν να βγει ένα σποτάκι λιγότερο σοβαροφανές, ένα σποτάκι πιο χαλαρό να μπορεί να μιλήσει στον κόσμο τον απλό και να περάσει ένα μήνυμα. Δεν πέτυχε, απέτυχε και κατέβηκε”, ανέφερε ο Χρήστος Λούλης.

“Πιστεύω ότι έπρεπε να βάλουν έναν άλλον ηθοποιό να το κάνει αυτό, δεν ταίριαζα εγώ. Ίσως εγώ να ήμουν ο λάθος άνθρωπος να το κάνει”, ανέφερε χαρακτηριστικά.