Η αγανάκτηση των Ράδιο Αρβύλα για τον Αλέξη Κούγια
Δεν έκρυψαν την αγανάκτισή τους οι Ράδιο Αρβύλα για τον χαρακτηρισμό “επαγγελματίες ομοφυλόφιλοι” από τον Αλέξη Κούγια.
Επιπλέον, όπως έδειξαν και οι Ράδιο Αρβύλα, οι τηλεφωνικές επικοινωνίες που είχε ο Κούγιας με τους Λιάγκα, Καινούργιου και Τσιμτσιλή έληξαν άδοξα και απότομα, γεγονός που σχολιάστηκε καυστικά από τον Αντώνη Κανάκη και τους συμπαρουσιαστές του.
Ο Αντώνης Κανάκης δεν παρέλειψε να σχολιάσει την προκλητική δήλωση του δικηγόρου του Δημήτρη Λιγνάδη περί «επαγγελματιών ομοφυλόφιλων», λέγοντας:
«Δεν θα το περίμενε κανείς ότι το 2021 και με όλα αυτά που γίνονται θα ακούγαμε αυτό το χαρακτηρισμό «επαγγελματίες ομοφυλόφιλοι. Τι ντροπή θεέ μου. Όπως επίσης, στους ανθρώπους που φαίνεται να είναι τα θύματα αυτής της υπόθεσης, ξέρουμε πόσο άσχημο είναι το ότι βγαίνει ένας άνθρωπος αυτή τη στιγμή και προσπαθεί να σας απαξιώσει, σας θίξει, να σας λασπώσει. Είναι πολύ άσχημο, αλλά μη δίνετε καμία σημασία. Κανένας δεν τα παίρνει σοβαρά αυτά τα πράγματα».
Προτεινόμενα άρθρα






