η-αεκ-θα-πληρώσει-το-πρόστιμο-του-παππο-762518
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 10.04.2020 | 19:53

Η ΑΕΚ θα πληρώσει το πρόστιμο του παππού που πήγαινε στην Αγιά Σοφιά

Η ιστορία με τον παππού Ενωσίτη, που το πρωί πήγε να δει τα έργα στην Αγιά Σοφιά με αποτέλεσμα να τον σταματήσει η Αστυνομία και να του επιβάλει το πρόστιμο των 150 ευρώ, έχει συγκινήσει τους πάντες. Και προφανώς, όλους τους ανθρώπους της ΑΕΚ και του ισχυρού άνδρα της, Δημήτρη Μελισσανίδη. Ο οποίος, σύμφωνα με το aek365.gr την ενημέρωση που υπήρξε, πήρε την πρωτοβουλία να αναζητηθεί ο ηλικιωμένος φίλος της ομάδας και να του δοθεί τιμής ένεκεν το πρώτο εισιτήριο διαρκείας στην Αγιά Σοφιά, για να έχει όλη την άνεση να απολαύσει αυτό που τόσο πολύ αγαπάει, ενώ παράλληλα θα πληρώσει η ομάδα και το σχετικό πρόστιμο που του επιβλήθηκε.

Αυτό βέβαια με την προϋπόθεση να μην ξαναπάει στα έργα ο παππούς και να αποφύγει τις άσκοπες μετακινήσεις όσο δύσκολο κι αν είναι, διότι όπως είπε και ο ίδιος, κάθε μέρα πήγαινε στο γήπεδο. Θα πρέπει λοιπόν και ο ίδιος να κάνει λίγο υπομονή πλέον, να μείνει στο σπίτι όπως επιτάσσουν οι καιροί και όπως συμβουλεύουν οι ειδικοί έτσι ώστε να είναι γερός και δυνατός. Το μήνυμα που θα του μεταφερθεί από την ΑΕΚ θα είναι, «Μένουμε σπίτι, μένουμε υγιείς και το σπίτι μας θα είναι εκεί και θα μας περιμένει, όταν ξεπεράσουμε όλοι μαζί αυτή την περιπέτεια». 

Αξίζει να σημειώσουμε πως άνθρωποι της ΠΑΕ ΑΕΚ ήλθαν σε επικοινωνία το μεσημέρι με την οικογένεια του ηλικιωμένου και συγκεκριμένα την κόρη του και η ενημέρωση είναι πως, όλη η οικογένεια έχει πέσει πάνω του για να ακούσει τις συστάσεις και να μην το ξανακάνει όσο κρατάει η καραντίνα. Ο Ενωσίτης παππούς μάλιστα, είχε στο πρόγραμμα του δύο φορές την εβδομάδα να πηγαίνει στην Αγιά Σοφιά αλλά πλέον του έγινε σαφές πως οι άσκοπες μετακινήσεις, θα πρέπει να μην επαναληφθούν. Για το καλό το δικό του. Για το καλό όλων μέχρι να τελειώσει η καραντίνα και να φύγει η πανδημία του κορονωϊού.

Διαβάστε επίσης:  Με πρόστιμο 150 ευρώ πλήρωσε την …αγάπη του για την ΑΕΚ (βίντεο)