hellenic-train-αμαξοστοιχία-με-300-επιβάτες-ακινητο-1605838
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 30.06.2026 | 13:17

Hellenic Train: Αμαξοστοιχία με 300 επιβάτες ακινητοποιήθηκε κοντά στην περιοχή της σήραγγας Όθρυος

Ακούστε το άρθρο
Προσθήκη του aftodioikisi.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Η Hellenic Train ενημερώνει το επιβατικό κοινό ότι η αμαξοστοιχία που εκτελεί το δρομολόγιο IC50 (Αθήνα – Θεσσαλονίκη) ακινητοποιήθηκε στις 10:10 κοντά στην περιοχή της σήραγγας Όθρυος, λόγω τεχνικού προβλήματος.

Άμεσα δρομολογήθηκε εφεδρική μηχανή έλξης στο σημείο, προκειμένου να μεταφέρει την αμαξοστοιχία προς τη Λάρισα και να πραγματοποιηθεί η διαδικασία αντικατάστασης της μηχανής.

Με την ολοκλήρωση της διαδικασίας, η αμαξοστοιχία συνέχισε το δρομολόγιό της προς τη Θεσσαλονίκη με 126 λεπτά καθυστέρηση από τη Λάρισα.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της αναμονής, το προσωπικό της Hellenic Train παρείχε, στους 300 επιβάτες, συνεχή ενημέρωση για την εξέλιξη του συμβάντος και του δρομολογίου, ενώ προσφέρθηκαν νερά και σνακ.

Η Hellenic Train διερευνά τα αίτια της βλάβης και ευχαριστεί θερμά το επιβατικό κοινό για την κατανόηση.

Παναγιώτης Θεοδωρόπουλος

Ο Παναγιώτης Θεοδωρόπουλος είναι δημοσιογράφος με εξειδίκευση στο πολιτικό ρεπορτάζ και στην κάλυψη θεμάτων της τοπικής αυτοδιοίκησης σε ψηφιακά και ραδιοφωνικά μέσα. Ξεκίνησε σε ηλικία 22 χρονών ως μαθητευόμενος στην εφημερίδα «Ριζοσπάστης», όπου έμεινε για 18 χρόνια καλύπτοντας το κοινωνικό, πολιτικό και κυβερνητικό ρεπορτάζ. Εχει συνεργαστεί με το περιοδικό «Unfollow» κάνοντας ερευνητική δημοσιογραφία. Από το 2019 δουλεύει στο ραδιοφωνικό σταθμό Αθήνα 9.84. Εργάζεται στο aftodioikisi.gr από το 2016, ενώ τα τελευταία χρόνια κατέχει τη θέση του Διευθυντή Σύνταξης της ιστοσελίδας. https://www.facebook.com/theodoropan