γυρίστηκε-στο-σούνιο-η-πρώτη-ελληνική-815075
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 27.08.2020 | 20:05

Γυρίστηκε στο Σούνιο η πρώτη ελληνική υποβρύχια ταινία πορνό (φωτο)

Αρχές Αυγούστου 2020. Οι έλληνες πρωταγωνιστές ερωτικών ταινιών, Σοφία Παυλίδη και Nek Junior, μαζί με ένα ολόκληρο κινηματογραφικό συνεργείο, φτάνουν στο Σούνιο προκειμένου να πραγματοποιήσουν το πρώτο -κυριολεκτικά- υποβρύχιο γύρισμα πορνό στην Ελλάδα: «Για μένα τα πράγματα δεν ήταν τόσο δύσκολα καθώς είμαι εκπαιδευτής καταδύσεων, η Σοφία ωστόσο εκπαιδεύτηκε προτού επιχειρήσει το τόσο δύσκολο αυτό εγχείρημα», λέει ο Nek Junior.

Πλήρως ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα δηλώνουν και οι παραγωγοί της ταινίας, Ίνα και Τεό, οι οποίοι όπως λένε ήθελαν να βγουν από τα τετριμμένα εξασφαλίζοντας για ακόμη μία φορά την… πρωτοπορία, κάτι που όπως όλα δείχνουν, το κατέφεραν: «Ήταν πολύ δύσκολο αυτό που κάναμε, τα γυρίσματα έγιναν στα 15 μέτρα βάθος, σε σημείο κατάλληλο ώστε να μην υπάρχουν ρεύματα που θα εμπόδιζαν τους πρωταγωνιστές και τους εικονολήπτες από το να παραμείνουν σταθεροί. Σήμερα, είμαι περήφανος για το αποτέλεσμα», λέει ο Τεό.

Η ταινία θα ανέβει σήμερα στο σάιτ ενώ αναμένονται και προβολές της σε Ευρώπη και Αμερική από τα μεγαλύτερα ΜΜΕ που καλύπτουν την συγκεκριμένη βιομηχανία. Η ταινία, σύμφωνα με το protothema.gr, θα έχει τίτλο: “Βαθιά ανάσα”.