γυναίκα-αποκαλύπτει-να-γιατί-παντρεύ-994406
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 24.02.2022 | 08:20

Γυναίκα αποκαλύπτει: Να γιατί παντρεύτηκα 2 φορές καταδικασμένο δολοφόνο

Το λόγο για τον οποίο κάποιες γυναίκες αποφασίζουν παντρευτούν καταδικασμένους δολοφόνους, επιχειρεί να εξηγήσει η συγγραφέας, τηλεπερσόνα και πρώην εισαγγελέας Nancy Grace, μέσα από την εκπομπή της «Marrying a Murderer».

Η Grace γνωρίζει πολλές γυναίκες που έχουν παντρευτεί δολοφόνους, συμπεριλαμβανομένης της Teresa X. Roberts, η οποία μίλησε για την κακοποίηση που έχει υποστεί από τον πατέρα και τον αδερφό της όταν ήταν παιδί. Όταν ο αδερφός της καταδικάστηκε σε φυλάκιση, κατέληξε να γίνει φίλη με έναν άλλο κατάδικο που είχε ρωτήσει τον αδελφό της αν μπορούσε να της γράψει.

Στη συνέχεια, βρήκε, όπως είπε «κάποιον σε ένα σάιτ με φυλακισμένους που ονομάζεται Friends Beyond the Wall… και έτσι γνώρισα τον δολοφόνο σύζυγό μου»!

Η Ρόμπερτς μάλιστα απαρίθμησε επίσης τρεις λόγους για να παντρευτεί κάποιος έναν καταδικασμένο σε φυλάκιση, που οι άλλοι θεωρούν επικίνδυνο: «Νούμερο ένα: Ήθελα κάποιον μακριά για να μην μπω στον πειρασμό να τον επισκεφτώ. Νούμερο δύο: Ήθελα κάποιον να έχει ποινή για μεγάλο χρονικό διάστημα, για να μην φύγει και μου ραγίσει την καρδιά ή με πληγώσει. Και νούμερο τρία: Ήθελα κάποιον που να είναι κάπως μέτριος. όχι πολύ όμορφος, όχι αποκρουστικός. Και έτσι τον βρήκα, σε αυτό το σάιτ και είπε… τέλεια»!

Η Roberts, η οποία έχει γράψει βιβλίο «Why I Married A Murderer: And How I Survived the Divorce», κατέληξε να παντρευτεί και έναν άλλο δολοφόνο. Το αποκάλυψε όταν ρωτήθηκε κιόλας αν θα το έκανε ξανά και απάντησε: «Προφανώς, θα το έκανα ξανά. Γιατί… το έκανα ξανά»!