γωγώ-μαστροκώστα-ήταν-χαρούμενη-που-1592188
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 29.05.2026 | 14:30

Γωγώ Μαστροκώστα: «Ήταν χαρούμενη που ξεπέρασα τον καρκίνο, ενώ εκείνη ήταν άρρωστη», λέει η φωτογράφος του γάμου της

Ακούστε το άρθρο
Προσθήκη του aftodioikisi.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Συγκίνησε η στενή φίλη της Γωγώς Μαστροκώστα και φωτογράφος του γάμου της με τον Τραϊανό Δέλλα, Σίλβια Γκάμπριελ, μιλώντας στην εκπομπή «Buongiorno» το πρωί της Παρασκευής 29 Μαΐου.

«Η Γωγώ ήταν άγγελος, ήταν ένα απίστευτο πλάσμα. Πονάω τόσο πολύ για τον Τραϊανό, τη Βικτώρια και τη μαμά της Γωγώς, η οποία δεν την άφησε ένα λεπτό. Εγώ κλαίω από την πρώτη στιγμή που μου έστειλαν μήνυμα ότι “έφυγε” η Γωγώ, δεν έχω σταματήσει να κλαίω. Την είχα κάθε μέρα στις προσευχές μου. Έχω περάσει κι εγώ καρκίνο στα πνευμόνια. Ήμουν τυχερή γιατί διαγνώστηκα πολύ νωρίς και δεν έκανα ούτε χημειοθεραπείες. Την τελευταία φορά που πήγα να τη δω, δεν έβλεπε πολύ κόσμο, ο Τραϊανός την προστάτευε τόσο πολύ για να μην εκτίθεται τόσο πολύ σε μικρόβια. Την είδα, τότε ήταν πολύ άρρωστη. Και είχε μόνο καλά για μένα, ότι “εσύ το ξεπέρασες, μπράβο”», ανέφερε η Sylvia Gabriel.

«Ήταν τόσο χαρούμενη για μένα που το ξεπέρασα, ενώ αυτή ήταν άρρωστη. Αυτό το κορίτσι ήταν ένας άγγελος, το λέω και ανατριχιάζω. Ο Τραϊανός είναι για μένα η επιτομή του άντρα. Είναι ο άντρας που όλες οι γυναίκες θα θέλαμε να είχαμε δίπλα μας. Ένας άντρας δυνατός, που την προτάτευε και τη λάτρευε. Δεν λύγισε ποτέ και δεν κουράστηκε ποτέ. Είναι ταπεινός και κούκλος», συμπλήρωσε στη συνέχεια η φωτογράφος και ξέσπασε σε κλάματα.

Aftodioikisi News

Η aftodioikisi.gr είναι η βασική Διαδικτυακή πύλη για τους ΟΤΑ, το Δημόσιο και την Εργασία στην Ελλάδα, λειτουργώντας από τον Απρίλιο του 2008 ως πηγή έγκυρης και συνεχούς ροής ενημέρωσης με ειδήσεις και θέματα από το χώρο της Αυτοδιοίκησης, της Δημόσιας Διοίκησης, της Εργασίας, της Ασφάλισης αλλά και γενικότερης επικαιρότητας από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Τον Μάιο του 2010, μόλις δύο χρόνια μετά την έναρξη της λειτουργίας της τιμήθηκε με το δημοσιογραφικό Βραβείο Μπότση. Παράλληλα, αποτελεί κόμβο αμφίδρομης επικοινωνίας μεταξύ πολιτικών, αιρετών της Αυτοδιοίκησης αλλά και επιχειρηματιών με τους πολίτες και τους εργαζόμενους στο δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, ενώ λειτουργεί ως δίαυλος διαδραστικής ενημέρωσης και επικοινωνίας μεταξύ της Περιφέρειας και του Κέντρου. Καθημερινά δέχεται εκατοντάδες χιλιάδες επισκέψεις από εργαζόμενους στο δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, πολιτικούς, αιρετούς της Αυτοδιοίκησης, επιχειρηματίες και, κυρίως, πολίτες που ενδιαφέρονται για τοπικά, εργασιακά, ασφαλιστικά αλλά και για γενικότερα θέματα της επικαιρότητας.